Barnas egen underholdningsverden via T-We-appen – Aktiver Kids mode

19. september 2018
Kids mode
Nå kan du trygt la barna ta kontroll - med Kids mode

T-We-appen er en populær kilde til underholdning på nettbrett og telefon, både for små og store som av ulike grunner er forhindret fra å bruke TV-skjermen.  Skal ungene dine bruke appen selv, er det imidlertid en funksjon du bør kjenne til: Kids mode, som til enhver tid er synlig øverst til venstre i menyen. 

Trygt å la barna ta kontroll med Kids mode

Aktiverer du knappen «KIDS», kommer nemlig kun barneserier og barnevennlige filmer opp. Da kan du trygt overlate telefonen eller nettbrettet til ungene, uten å være redd for at de ser vokseninnhold. Og det beste av alt: De trenger ikke å måtte forholde seg til kanalenes sendeskjemaer. I appen ligger det nemlig hele sesonger med glimrende serier for de minste i huset, som kan ses når som helst. I tillegg finner de en rekke filmer som er inkludert i prisen dere betaler for Grunnpakken. Tjenesten samler alt barneinnholdet på tvers av kanaler. 

Et bredt utvalg kanaler, serier og filmer

Så, hva kan ungene se etter å ha trykket på KIDS? Mange vil nok bli glade for å kunne se flere titalls filmer fra Disney Movies on Demand, blant dem «Løvenes konge» og «Oppdrag Nemo». Disney-kanalene leverer også en rekke serier, blant dem «Mikke og Racinggjengen», «Her er ditt liv, Riley» og «Mikkes klubbhus» for de små, og «Soy Luna» og «K.C. Hemmelig agent» for de større barna. Nickelodeon gir deg favoritter som «Svampebob Firkant», «Paw Patrol» og «Dora Utforskeren», mens Cartoon Network har «Gumballs fantastiske verden» og «LEGO Nexo Knights», blant mye annet. Alt innholdet er sortert etter aldersgruppe innholdet passer best til. 

Sjekk ut Canal Digitals instruksjonsvideo for hvordan du med enkle grep gjør T-we-appen barnevennlig med Kids mode.

God fornøyelse!

Kilder: Canal Digital Blogg