Kampanje på varmepumper: Spar kr 2.000,- på Toshiba Shorai 35

12. august 2019
varmepumpe-toshiba-shorai-dagligstue-lr-sommer
Kampanje på varmepumpe - spar kr 3.000,- på Toshiba Shorai 35

Svorka og Toshiba har nå kampanje på varmepumper, og du får kr 2.000,- i avslag på Toshiba Shorai 35, ved bestilling innen 01. september 2019. Bestill nå, og ha ferdig montert varmepumpe før høststormene setter inn.

KAMPANJEPRIS:

Nå kun kr 20.990,- inkl. montering.

Shorai – eksklusivt design og stor kapasitet

Shorai er en varmepumpe i Toshibas Nordic Design-serie. Shorai er designet og utviklet for det nordiske markedet og har høy avgitt varmeeffekt ved lave utetemperaturer. 35-modellen avgir hele 3600 W ved -15 C, har energimerke A++ og en SCOP på 4,6. Shorai har innedel med eksklusivt og kompakt, avrundet design som gjør at innedelen virker mindre. Modellen er utstyrt med blant annet LED-belysning, peisfunksjon og vedlikeholdsvarme (5 – 13 C).

Kampanje på varmepumper – en langsiktig investering til knallpris

Å installere varmepumpe er en langsiktig investering, og et godt alternativ for deg som ønsker høy komfort i kombinasjon med lave strømutgifter. En varmepumpe kan nemlig redusere kostnadene til oppvarming med inntil 75 prosent sammenlignet med direkte elektrisk oppvarming. En varmepumpe gir en stabil og jevn varme og kan også gi et bedre inneklima.

Norge har et utfordrende klima med et vær som veksler fort og temperaturer som svinger fra høyt til veldig lavt. Derfor har Toshiba utviklet varmepumper som er optimalisert for å kunne takle våre forhold. Uavhengig hvor du bor i landet gir Toshiba varmepumper perfekt temperatur inne – uansett hva som skjer ute.

Toshiba Shorai har flere finesser som man vanligvis kun kan forvente på langt dyrere modeller:

  • Integrert varmekabel gjør monteringen enklere.
  • Tørrefilter reduserer sjansen for fukt i systemet.
  • Peismodus gjør at innedelen blåser kontinuerlig i faste hastigheter og sprer varme i hele rommet, selv ved oppnådd temperatur.

Beskytt varmepumpen din mot vær og vind – og øk besparelsen!

Illustrasjonsfoto fra Toshiba.

Alle luft-luft varmepumper har en utedel montert på utsiden av huset. Denne utedelen kan man skjule ved å montere et varmepumpehus, noe som har en rekke fordeler:

  • Du beskytter varmepumpen mot vind, regn og snø.
  • Du unngår å få anlegget tildekket av løv om høsten.
  • I kuldeperioder kan avisningstiden reduseres, noe som kan føre til at varmeeffekten øker.

En luft/luft varmepumpe henter varme fra uteluften og trenger derfor å ha god tilgang på luft. På grunn av dette anbefaler man å plassere utedelen slik at det finnes nok luftgjennomstrømning. For deg som ønsker at utedelen skal gli bedre inn i omgivelsene, så finnes det varmepumpehus som du kan montere over varmepumpens utedel.

Betal ned varmepumpen over strømregningen

Du kan også få finansiert varmepumpen ved nedbetaling over strømregningen, dersom du ønsker det. Er du ikke strømkunde hos oss, kan du bestille her.

Bestille varmepumpe?

Ring tlf. 97 91 22 22 eller send en e-post til kunde@svorka.no.

 Les mer om våre øvrige varmepumpemodeller her.

Tilbudet på Toshibas Shorai 35 gjelder kun frem til 01. september 2019, og i kommunene Surnadal, Rindal, Halsa, Meldal & Orkdal.