Kampanje på varmepumper – spar kr 3.000,- på nyheten Toshiba Shorai 35

14. mai 2018
2018-toshiba-shorai-35
Nå har vi kampanje på varmepumper - få nyheten Toshiba Shorai 35 til knallpris!

Svorka og Toshiba har nå kampanje på varmepumper, og du får hele kr 3.000,- i avslag på nyheten Toshiba Shorai 35, ved bestilling innen 16. mai 2018. Bestill nå, og ha ferdig montert varmepumpe før sommeren kommer. Da kan du også bruke den til aircondition. Vi satser vel på litt tropevarme også på Nordmøre?

KAMPANJEPRIS:

Nå kun kr 19.990,- inkl. montering.

Nyheten Shorai – eksklusivt design og stor kapasitet

Shorai er en ny varmepumpe i Toshibas Nordic Design-serie. Shorai er designet og utviklet for det nordiske markedet og har høy avgitt varmeeffekt ved lave utetemperaturer. 35-modellen avgir hele 3600 W ved -15 C, har energimerke A++ og en SCOP på 4,6. Shorai har innedel med eksklusivt og kompakt, avrundet design som gjør at innedelen virker mindre. Modellen er utstyrt med blant annet LED-belysning, peisfunksjon og vedlikeholdsvarme (5 – 13 C).

Kampanje på varmepumper – en langsiktig investering til knallpris

Å installere varmepumpe er en langsiktig investering, og et godt alternativ for deg som ønsker høy komfort i kombinasjon med lave strømutgifter. En varmepumpe kan nemlig redusere kostnadene til oppvarming med inntil 75 prosent sammenlignet med direkte elektrisk oppvarming. En varmepumpe gir en stabil og jevn varme og kan også gi et bedre inneklima.

Norge har et utfordrende klima med et vær som veksler fort og temperaturer som svinger fra høyt til veldig lavt. Derfor har Toshiba utviklet varmepumper som er optimalisert for å kunne takle våre forhold. Uavhengig hvor du bor i landet gir Toshiba varmepumper perfekt temperatur inne – uansett hva som skjer ute.

Toshiba Shorai har flere finesser som man vanligvis kun kan forvente på langt dyrere modeller:

  • Integrert varmekabel gjør monteringen enklere.
  • Tørrefilter reduserer sjansen for fukt i systemet.
  • Peismodus gjør at innedelen blåser kontinuerlig i faste hastigheter og sprer varme i hele rommet, selv ved oppnådd temperatur.

Beskytt varmepumpen din mot vær og vind – og øk besparelsen!

Illustrasjonsfoto fra Toshiba. Kom innom og se våre flotte varmepumpehus fra Trollheim AS.

Alle luft-luft varmepumper har en utedel montert på utsiden av huset. Denne utedelen kan man skjule ved å montere et varmepumpehus, noe som har en rekke fordeler:

  • Du beskytter varmepumpen mot vind, regn og snø.
  • Du unngår å få anlegget tildekket av løv om høsten.
  • I kuldeperioder kan avisningstiden reduseres, noe som kan føre til at varmeeffekten øker.

En luft/luft varmepumpe henter varme fra uteluften og trenger derfor å ha god tilgang på luft. På grunn av dette anbefaler man å plassere utedelen slik at det finnes nok luftgjennomstrømning. For deg som ønsker at utedelen skal gli bedre inn i omgivelsene, så finnes det varmepumpehus som du kan montere over varmepumpens utedel.

Vi leverer varmepumpehus i trykkimpregnert materiale. Dette kan males i samme farge som din bolig om du ønsker det, slik at utedelen glir mer inn i omgivelsene.

Vi leverer varmepumpehus i samarbeid med Trollheim AS.

Betal ned varmepumpen over strømregningen

Du kan også få finansiert varmepumpen ved nedbetaling over strømregningen, dersom du ønsker det. Er du ikke strømkunde hos oss, kan du bestille her.

Bestille varmepumpe?

Ring tlf. 97 91 22 22 eller send en e-post til kunde@svorka.no.

 Les mer om våre øvrige varmepumpemodeller her.

Tilbudet på Daiseikai Shorai 35 gjelder kun frem til 16. mai 2018, og i kommunene Surnadal, Rindal og Halsa.