Kampanje på varmepumper – høsten 2018

17. august 2018
Kampanje på varmepumper - høsten 2018.
Kampanje på varmepumper - høsten 2018. Få kr 5.000,- i avslag.

Svorka og Toshiba har kampanje på varmepumper – høsten 2018, og du får hele kr 5.000,- i avslag på en av våre desiderte bestselgere, Toshiba Daiseikai Polar 35. Gjelder kun i uke 34 og 35. Bestill nå, og ha ferdig montert varmepumpe før høststormene kommer.

Benytt deg av vår kampanje på varmepumper – høsten 2018, du også!

Invester i en varmepumpe – det lønner seg i lengden!

Kampanje på varmepumper – høsten 2018

KAMPANJEPRIS:

Polar 35, nå kun kr 21.990,- inkl. montering.

Tilbudet på en av våre bestselgere, Toshiba Daiseikai Polar 35, gjelder kun i uke 34 og 35, og i kommunene Surnadal, Rindal og Halsa.

Vi gir bort en varmepumpe til en heldig kunde

Svorka har vært forhandler av Toshibas varmepumper i mange år, og er stolte og ydmyke over at så mange kunder har valgt oss som sin leverandør. Vi runder nå 900 solgte varmepumper, og for å feire begivenheten gir vi bort en varmepumpe til en av kundene som kjøper varmepumpe hos oss i løpet av uke 34 og 35. Vi gjør oppmerksomme på at standard montasje (kr 6.125,-) vil påbeløpe.

Les mer her:

VI GIR BORT EN VARMEPUMPE

Kampanje på varmepumper – en langsiktig investering til knallpris

Å installere varmepumpe er en langsiktig investering, og et godt alternativ for deg som ønsker høy komfort i kombinasjon med lave strømutgifter. En varmepumpe kan nemlig redusere kostnadene til oppvarming med inntil 75 prosent sammenlignet med direkte elektrisk oppvarming. En varmepumpe gir en stabil og jevn varme og kan også gi et bedre inneklima.

Norge har et utfordrende klima med et vær som veksler fort og temperaturer som svinger fra høyt til veldig lavt. Derfor har Toshiba utviklet varmepumper som er optimalisert for å kunne takle våre forhold. Uavhengig hvor du bor i landet gir Toshiba varmepumper perfekt temperatur inne – uansett hva som skjer ute.

Toshiba Daiseikai Polar – Vår bestselger

Toshiba Daiseikai Polar har vært en bestselger gjennom flere år. Det er en kraftig varmepumpe som utmerker seg med stor kapasitet ved lave utetemperaturer og tilsvarende svært lav minimumseffekt for de milde periodene. Dette er viktig for best mulig strømsparing gjennom hele fyringssesongen. Daiseikai Polar har et aktivt elektrostatisk plasmafilter for effektiv rensing av luften og fjerner partikler som støv og pollen.

Les mer om Toshiba Daiseikai Polar.

Beskytt varmepumpen din mot vær og vind – og øk besparelsen!

Illustrasjonsfoto fra Toshiba. Kom innom og se våre flotte varmepumpehus fra Trollheim AS.

Alle luft-luft varmepumper har en utedel montert på utsiden av huset. Denne utedelen kan man skjule ved å montere et varmepumpehus, noe som har en rekke fordeler:

  • Du beskytter varmepumpen mot vind, regn og snø.
  • Du unngår å få anlegget tildekket av løv om høsten.
  • I kuldeperioder kan avisningstiden reduseres, noe som kan føre til at varmeeffekten øker.

En luft/luft varmepumpe henter varme fra uteluften og trenger derfor å ha god tilgang på luft. På grunn av dette anbefaler man å plassere utedelen slik at det finnes nok luftgjennomstrømning. For deg som ønsker at utedelen skal gli bedre inn i omgivelsene, så finnes det varmepumpehus som du kan montere over varmepumpens utedel.

Vi leverer varmepumpehus i trykkimpregnert materiale. Dette kan males i samme farge som din bolig om du ønsker det, slik at utedelen glir mer inn i omgivelsene.

Vi leverer varmepumpehus i samarbeid med Trollheim AS.

Betal ned varmepumpen over strømregningen

Du kan også få finansiert varmepumpen ved nedbetaling over strømregningen, dersom du ønsker det. Er du ikke strømkunde hos oss, kan du bestille her.

Bestille varmepumpe?

Ring tlf. 97 91 22 22 eller send en e-post til kunde@svorka.no.

 Les mer om våre øvrige varmepumpemodeller her.