Kampanje på varmepumper – folkefavoritten Toshiba Polar

6. mai 2021
Folkefavoritten Polar

Svorka og Toshiba har nå kampanje på folkefavoritten Toshiba Polar.  Gjelder ved bestilling innen 28.mai, eller så langt lageret rekker.

Polar er tilbake – nyutviklet og høyeffektiv! Den utmerker seg med energiklasse A+++ og en årsvarmefaktor på 5,1. Varmepumpen passer perfekt til norsk klima, med høy varmekapasitet på de kaldeste dagene. Polar gir i tillegg spesielt komfortabel kjøling med spjeld som retter luften opp langs taket for en jevn temperatur uten trekk. Med sømløst deksel og matt finish har den et diskré design som gjør at den passer utmerket inn i skandinaviske hjem. Polar er et friskt pust innen både design og ytelse!

Kampanjepriser:

Toshiba Polar – Divisjonens beste på strømsparing – Hevder seg i toppen

En høy årsvarmefaktor gir deg energieffektiv oppvarming og reduserte strømkostnader året gjennom. Polars SCOP på 5,1 er derfor en attest på at du gjør en smart investering. I tillegg har den høyeste energiklasse; A+++.

Tåler ekstreme vinterforhold – Ikke redd for nordisk klima
Navnet Polar er ikke bare er det et nikk til vår tidligere varmepumpe-klassiker med samme navn. Den har òg
svært høy varmekapasitet ved lave temperaturer, og den effektive kompressoren klarer hele 4000 W ved -15 °C. I tillegg er den fabrikktestet ned til -25 °C. Denne varmepumpen er og blir en favoritt.

Sømløst, moderne design – Diskret i uttrykket, uten skjøter
Polar har en allsidig matt finish og et sømløst deksel. Dette gir en strammere, mer helhetlig drakt – et uttrykk du vil sette pris på når varmepumpen er montert på veggen.

Stappfull av smarte funksjoner – Få full kontroll på inneklimaet
Polar er utstyrt med en rekke intelligente funksjoner. Den har peismodus, vedlikeholdsvarme og fås med integrert WiFi som tilbehør. Mest unikt er det nye «Hada Care»-spjeldet, som sørger for sval nedkjøling på varme dager. Den kjølige luften styres opp i taket der varmen befinner seg. Det gir en behagelig, jevn romtemperatur – helt uten trekk.

Klikk  her for informasjonsfilm om Toshiba Polar

Hvorfor er Toshiba varmepumpe så smart?

Du får alltid en behagelig innetemperatur!
Innetemperaturen blir mer behagelig, og det er enkelt å stille inn ønsket temperatur med fjernkontrollen. Toshiba varmepumpe gir rikelig med varme selv på de kaldeste dagene, og kan brukes som effektiv aircondition for nedkjøling på varme sommerdager.

Du får renere og sunnere inneklima!
Alle Toshibas varmepumper har filter som renser luften, og du kjenner raskt forskjellen på inneklimaet.

Du sparer penger og gjør en innsats for miljøet!
Kostnader for oppvarming reduseres med opptil 40%. En varmepumpe utnytter gratis, fornybar energi fra uteluften til å varme opp boligen, selv når det er skikkelig kaldt. Siden varmepumpen bruker mindre energi i form av strøm enn den gir i form av varme, er den en lønnsom investering, og gir direkte positive innvirkninger på miljøet.

Det er så enkelt!
Det er en enkel prosess å installere varmepumpe i huset ditt. Svorka tar seg av alt fra befaring til varmepumpen er ferdig installert og klar til bruk.

GLED DEG TIL ET HERLIGERE INNEKLIMA!

Øvrige modeller finner du her