Kampanje: Økt hastighet på bredbånd – uten ekstra kostnad

20. desember 2018
Økt hastighet på bredbånd
Økt hastighet på bredbånd - nå uten ekstra kostnad første måned.

Kunne du tenkt deg økt hastighet på bredbånd? Du kan nå teste høyere hastighet helt uten ekstra kostnad i 1 mnd. Vi oppgraderer fra dagens abonnement og til abonnementet du ønsker. Kampanjen varer fra 01.-31. januar.

Hvilken bredbåndshastighet bør du ha?

Bredbånd kommer i mange ulike hastigheter og det er ikke alltid like lett å vite om du har riktig hastighet for ditt bruk. Nå har du muligheten til å teste en høyere hastighet, helt uten at det koster deg noe ekstra. Kanskje på tide å ta en ekstra titt på abonnementet ditt? Ettersom mye av det vi foretar oss i hverdagen skjer på nett, men er av ulik «tyngde», er det viktigere enn noensinne å velge riktig abonnement.

Det første du bør gjøre er å sjekke hvilken hastighet du kan få på de ulike teknologiene, og deretter vurdere hva som vil passe best for deg og ditt forbruk.

  • Hvor mange personer er det i husstanden?
  • Hvor stort er huset (hvor mange rom må dekkes)?
  • Hva bruker du bredbåndet til?

Les mer om våre ulike abonnementer og hastigheter her:

FIBER
COAX
RADIO

Coax-abonnement er ikke tilgjengelig for oppgradering.
Radio-abonnement kan være unntatt for oppgradering på enkelte sendere pga. kapasitetsbegrensninger.

Slik får du økt hastighet på bredbånd

Ønsker du å endre hastigheten på bredbåndet ditt, er det veldig enkelt.

Alt du trenger å gjøre er å ringe oss på tlf. 97 91 22 22, eller legge inn en ny bestilling på svorka.no. Husk kampanjekode: FULLFART.

Bestille

Premium Wifi gjør god trådløsdekning enkelt. Premium Wifi er en pakke som inneholder tre trådløse aksesspunkter (AirTies Air 4920) som sikrer god dekning og stabil fart.

Vi sender deg en bekreftelse så snart oppgraderingen er utført.

Husk at du må gi oss beskjed innen 1 mnd. dersom du ikke ønsker å fortsette med ditt oppgraderte abonnement.

Kampanjeperiode: 01. januar – 31. januar

Utfordringer med trådløs dekning?

I tillegg til økt hastighet på bredbånd kan det være lurt å se nærmere på mulighetene som finnes for å få bedre trådløs dekning i din bolig. Trådløse nett har nemlig alltid begrenset rekkevidde og kapasitet, men det finnes løsninger som sikrer både stabil fart og bedre dekning. Prøv Premium Wifi!

Premium Wifi fra Svorka gjør god dekning enkelt

Har du stort hus over flere plan, eller er router/modem plassert usentralt? Har du mange trådløse enheter, eller er dere mange som benytter trådløst nett samtidig? Trådløse nett har alltid begrenset rekkevidde og kapasitet, noe som innebærer at det ikke alltid er mulig å oppnå høye hastigheter eller optimal trådløsdekning i hele boligen med en enkelt router eller ett enkelt modem. Benyttes trådløsnettet i et område av boligen der signalene er svake påvirker det opplevelsen til alle andre som bruker nettet på samme tid.

De siste årene har vi fått stadig flere enheter hjemme som nærmest stiller et krav om trådløs tilkobling. Som standard er nettverksinntaket ofte plassert helt i den ene enden av førsteetasje, så modem/ruter får en skikkelig utfordring med å dytte signalet både over i andre enden av førsteetasje, opp i etasjen over og ned i kjelleren. Dette medfører at problemer med wifi-dekningen blir tydeligere for mange. Da er mesh-nettverk og vår Premium-Wifi løsning det du trenger. Fordelene med vårt produkt er at startpakken består av tre aksesspunkter, og disse kan dekke arealer på opptil 400-450 kvadratmeter, selvfølgelig avhengig av byggematerialer og andre forhold. Deretter kan du eventuelt utvide med flere punkter om du skulle trenge det.

Premium Wifi er en pakke som inneholder tre trådløse aksesspunkter (AirTies Air 4920) som sikrer god dekning og stabil fart. Når disse punktene kobles til hverandre danner de et internt nettverk (mesh) som effektivt fordeler den trådløse datatrafikken seg imellom, og du får du like god wifi i alle rom.

Endelig Skype på loftet og Netflix i kjellerstuen! 

Bestille

[ninja_forms id=188]