Bestill nå: Kampanje på strøm til medlemspris

10. oktober 2018
musikk

Bli kunde hos Svorka: Nå kr 0,- i fastbeløp og påslag

Våre medlemsavtaler er viktige for oss – og vi tilbyr nå alle nye kunder fra Norsk musikkråd og tilhørende medlemsorganisasjoner MUSIKK STRØM med 0,- i fastbeløp og påslag i ett helt år. Etter at kampanjeperioden er over fortsetter du med fast, lav medlemspris.

Er du allerede kunde hos oss, men ønsker medlemsstrøm til for eksempel fritidsbolig i tillegg? Da får du selvsagt 1 mnd. gratis strøm til den ved bestilling i løpet av kampanjeperioden. Det skal lønne seg å være kunde hos oss.

MUSIKK STRØM med 0,- i fastbeløp og påslag

Bestill MUSIKK STRØM – strøm til medlemspris. Første år klinker vi til med 0,- i fastbeløp og påslag. Det betyr at du som kunde betaler ren innkjøpspris, det samme som vi betaler for å kjøpe inn strømmen fra kraftbørsen. Etter 1 år fortsetter du med fast, lav medlemspris med 29,- i fastbeløp og 4,95 øre/kWh i påslag.

Bestill

Husk å oppgi vår kampanjekode: NYMUSIKK

Kombiner din strømavtale med JEVN BETALING – full forutsigbarhet

Med JEVN BETALING deler vi de årlige strømkostnadene dine, slik at du betaler det samme beløpet hver måned – hele året gjennom. Enkelt og veldig forutsigbart.

Bestill MUSIKK STRØM og JEVN BETALING her

Lik pris hver måned

Strømforbruket kan svinge mye gjennom året, noe som fører til høye regninger om vinteren og lavere regninger om sommeren. Med JEVN BETALING betaler du det samme beløpet hver måned – og du får full kontroll over dine strømutgifter.

Dette får du med JEVN BETALING

  • Likt beløp på regningen hver måned
  • Fast forfalldato den 20. hver måned
  • Ingen ubehagelige overraskelser
  • Du betaler gjennomsnitt av strøm og nettleie i områder hvor vi har gjennomfaktureringsavtale med netteier

Pris: Kr 49,- pr. måned.

Les mer om JEVN BETALING her

Strøm til medlemspris

Norsk musikkråd har inngått en avtale med Svorka om strøm til medlemspris. Det betyr at alle strømavtalene som tilbys medlemmene er rabatterte. Du velger selv produkt ut fra hvilke behov du har som kunde. Vi tilbyr både spot/innkjøpspris og standard variabel. Ønsker du fastpris tilbys dette på forespørsel. Det sikrer deg som kunde stor grad av valgfrihet.

Enkelt å bytte

Svorka tar hånd om alt vedrørende ditt leverandørbytte. Bestill på svorka.no/musikk.

Les mer om avtalene og vilkår her:

Husk å oppgi vår kampanjekode: NYMUSIKK

Økt støtte til Norsk musikkråd 

Avtalen Norsk musikkråd har inngått med Svorka har innebygd en stor gulrot for organisasjonen. For hver kilowattime medlemmene bruker vil din medlemsorganisasjon få utbetalt en kick-back, som med et gjennomsnittlig forbruk vil utgjøre kr 200,- for hvert medlem som inngår avtalen. Det innebærer at du får billig strøm, samtidig som din organisasjon får ytterligere midler til å utføre sitt viktige arbeid. Det kaller vi vinn-vinn.

Kampanjevilkår

Tilbudet gjelder privatkunder som ikke har vært kunde hos Svorka tidligere, eller på nye anlegg hos eksisterende kunder. Rabatten gjelder ikke på anlegg hvor man allerede er kunde. Rabatten kan ikke utbetales i kontanter. Ingen bindingstid. Gjelder alle bestillinger fra 01. november til 30. november 2018. Husk kampanjekode: NYMUSIKK ved bestilling på svorka.no. Nettleie fra din lokale netteier kommer i tillegg.