Jobber i Svorka – et innblikk i hvilken kompetanse vi har behov for

1. februar 2019
Jobber i Svorka
Lyst til å flytte "heimatt"? Vi har mange spennende jobber i Svorka.

Fristene for å søke videregående utdanning nærmer seg og viktige veivalg skal tas. Er du blant de som tenker at Surnadal, Rindal eller Halsa kan være et attraktivt sted å bo også i fremtiden? Da lurer du trolig på hvilke jobber det er mulig å få i regionen etter fullført utdannelse.

I vår artikkel finner du mer informasjon om  jobber i Svorka. Vi håper at du tar et utdanningsvalg som kan gjøre deg aktuell for en jobb hos oss i fremtiden, og at du vurderer å ta turen «heimatt» med bagasjen full av kompetanse.

Velkommen skal du være!

Hvem er Svorka?

Svorka er et energiselskap på Indre Nordmøre med egne datterselskaper for produksjon av strøm, installasjon og bredbånds- og TV-løsninger. Selskapets hovedkontor ligger i Surnadal på Nordmøre, og med ca. 80 ansatte totalt vil vi også i fremtiden ha stort behov for tilgang på kompetanse innen en rekke fagfelt. 

Jobber i Svorka

Dette er noen av jobbene som finnes i Svorka pr. i dag:

  • Elektrikere
  • Energimontører
  • Ingeniører
  • Sivilingeniører
  • Økonomer

Og medarbeidere innen:

  • Salg, service & markedsføring
  • Nettverksdrift

Godkjent lærebedrift

Svorka er godkjent som lærebedrift, og ser på det å ta inn lærlinger som et samfunnsansvar, samtidig som det tilfører oss fersk kunnskap og friske øyne. Vi har i svært mange år hatt en eller flere lærlinger i opplæring hos oss. De aller fleste av disse har vært lærling som energimontører, men vi har også hatt lærling som IKT-medarbeider. Vi er også åpne for å ta inn lærlinger i andre relevante retninger.

Vi håper at du som står på trappene til å velge videregående utdanning, ser på Svorka som en interessant mulighet.

Velg en utdanning som gir muligheter lokalt – og velkommen «heimatt»!

Jobbe hos Svorka

Svorka er i stadig utvikling og rekrutterer jevnlig nye medarbeidere. Vi vil spesielt komme i kontakt med montører, ingeniører og sivilingeniører. Spennende oppgaver og faglige utfordringer er den viktigste grunnen til å arbeide i Svorka. Vårt arbeidsmiljø er uformelt og setter høye krav til resultater. Som medarbeider i Svorka kan du nyte godt av konkurransedyktige betingelser, fleksitid, gode pensjons- og forsikringsordninger m.m.

Send gjerne en åpen søknad til soknader@svorka.no

Når vi har ledige stillinger finner du mer informasjon her.

Jobbe med fornybar energi

Vannkraft, solenergi, vindkraft, bioenergi, bølgekraft, geotermisk energi, tidevannsenergi og saltkraft er eksempler på fornybare energikilder.

Fornybarnæringen trenger mennesker med teknisk kompetanse på alle utdanningsnivåer. Fra yrkesfagene er det spesielt elektrofag med fagbrev som energimontør og energioperatør som er etterspurt. Kandidater med teknisk fagskolebakgrunn er også ettertraktet, og det samme er ingeniører og sivilingeniører.

Den ene utdanningsveien utelukker ikke den andre, og det er gode muligheter for påbygning fra fagarbeider til fagskole og ingeniørutdanning dersom det frister etterhvert.

Selv om det er størst behov for teknisk kompetanse i fornybarnæringen, er det også behov for økonomer, statsvitere, humanister og biologer i vår næring.

Vil du vite mer om utdanning innen fornybar energi?

Les mer på spennendefremtid.no.