Jakttur 2017: En god opplevelse på hjortejakt

6. oktober 2017
Jakttur 2017
Jakttur 2017: Vinneren, Magnus Hassel (til høyre), sammen med den lokale jegeren Kristoffer Nordvik, som skjøt 10-spiring under årets jakttur. Foto: Ivar Bolme.

Svorka trekker hvert år 5 heldige vinnere av jakt- og fisketurer i Trollheimen, og en av disse turene er deltakelse på storviltjakt på Kårvatn i Surnadal kommune. Det var Magnus Hassel som ble den heldige vinneren av jakttur 2017, og som fikk bli med et lokalt jaktlag på hjortejakt i september. Han kom tilbake fra turen med en god opplevelse i bagasjen.

Kristoffer Nordvik felte en 10-spiring da NJFF-vinner Magnus Hassel deltok på storviltjakt med Svorka. Her er gjestejegeren avbildet med hjorten. Foto: Ivar Bolme

Jakttur 2017: En kjempeartig opplevelse i nye omgivelser

–Det var en kjempeartig opplevelse! sier Hassel, som har litt jakterfaring fra tidligere – men aldri i disse traktene.

–Det var et veldig fint og idyllisk område. Jeg anbefaler andre å ta turen hit, sier han, som selv overnattet i en leilighet i flotte omgivelser ved Kårvatn gård.

Selve jaktopplevelsen ble komplett da en av de lokale jegerne på jaktlaget, Kristoffer Nordvik, skjøt en 10-spiring. –Dette var en ny og flott opplevelse. Og i tillegg til å få en slik jaktopplevelse ble jeg svært godt tatt imot av jaktlaget, og møtte mange hyggelige mennesker. Totalt sett er jeg er veldig fornøyd, avslutter Hassel.

Jaktturen kunne også endt med fulltreffer for gjestejegerens del, da han fikk en 6-spiring på post i siste jaging. Dessverre var ikke denne på kvoten, og den fikk tasse videre. 

Les mer om jaktturen på todalen.no.

Jakt- og fisketurer i Trollheimen

Svorkas jakt- og fisketurer går til Kårvatn i Trollheimen. Området er kjent for å være et av de absolutt reneste i Europa. Kårvatn kan nemlig by på en fantastisk luft- og vannkvalitet og en rik fauna. Garden Kårvatn ligger innerst i Todalen i Surnadal kommune på Nordmøre. Surnadal Jeger- og Fiskerforening disponerer småviltjakta og fisket tilhørende eiendommen.

Les mer om fordelene ved strøm til medlemspris – og muligheten for å vinne jakt- og fisketur.