iTrollheimen – for deg som er på jakt etter unike opplevelser i flott natur

22. august 2018
Hytta

Er du på jakt etter unike opplevelser i flott natur? iTrollheimen er en bedrift lokalisert i Rindal kommune som gjerne hjelper deg med nettopp dette. Gøran og Åse står nemlig klare til å skreddersy unike opplegg med Trollheimen som utgangspunkt – enten det er snakk om firma, vennegjenger, familier eller utdrikningslag.

Hvem er iTrollheimen?

iTrollheimen består i all hovedsak av to blide ildsjeler som oser av kreativitet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gøran er daglig leder, utdannet naturforvalter, og veldig glad i jakt og fiske, gjerne et sted der ute i Trollheimen. Han er også spællmannj og historieforteller, og vet det meste om alt som flyr, kryper eller vokser i området.

Åse er lærer i bunnen, og har fått den fancy tittelen «kulturbygger og fagleder kommunikasjon» i bedriften. Hun er over gjennomsnittet glad i folk, og brenner for at dere skal skape resultater og ha det best mulig sammen i bedriften din.

Sammen skreddersyr de opplegg med en god blanding av faglig innhold og aktivitet, alt etter hva som er ønskelig!

– Vi finner de små tingene som gir de store opplevelsene for firma, vennegjenger, familier og utdrikningslag, sier Gøran.

iTrollheimens filosofi er at du ikke nødvendigvis trenger å være på de høyeste fjellene eller i de bratteste bakkene for å få de største opplevelsene. Det viktigste er å finne roen i naturen og å oppleve mestring gjennom de aktiviteter som gjennomføres.

Tilbud til jegere og fiskere

Leie utleiehytta Trollhøtta

Like ved foten av Trollenes rike i Helgetunmarka ligger iTrollheimens utleiehytte Trollhøtta. Rett utenfor hyttedøra starter en masse flotte turmuligheter både om sommeren når fuglene synger sin sommersang fra furu og bjørk og om vinteren når snøen slår mot vinduene og rypene kakler i liene.

Trollhøtta er en 82m2 tradisjonell stavlafthytte med badstu og peis og innendørs utedo. Her er det fokus på kos og hygge. Er du lei av mas og fjas kan du komme hit for å senke skuldrene litt.

Leie Troll-lavvoen til større arrangement

iTrollheimen har fundert litt på dette med møterom. Man blir jo så fort sliten i trange møterom med dårlig luft. Hadde det ikke vært fantastisk å flyttet møterommet ut i naturen? iTrollheimen tenkte at det var en god idé, så nå har de satt opp kanskje Norges eneste møterom der du må ta en liten spasertur for å komme frem til. Etter 15 minutter gange etter en flott sti i skjønne omgivelser, eller med truger på vinteren, kommer du til konferanselavvoen iTrollheimen.

Både Trollhøtta og Troll-lavvoen er gode utgangspunkt for gode fisketurer, spesielt til Langvatnet hvor man kan leie kanoer og sete garn/fiske. I tillegg kan iTrollheimen skreddersy opplegg med både mat, aktiviteter og underholdning.

Pakketurer 

Events/teambuilding

Ta kontakt med iTrollheimen, så vil de gjøre sitt ytterste for at du får den beste opplevelsen.

Les mer om hva iTrollheimen kan tilby på deres hjemmesider.

Foto: iTrollheimen