7 ting du kanskje ikke visste at er inkludert i T-We Plus

2. juni 2017
Inkludert i T-We Plus
Du får en rekke tilleggstjenester inkludert i T-We Plus.

Vet du hva som er inkludert i T-We Plus? Har du ekstratjenesten T-We Plus, har du samtidig tilgang til en svær verden av knall underholdning. T-We Plus gir deg rett til en rekke ekstratjenester og massevis av godt innhold. Det meste av moroa er samlet i T-We-portalen på boksen din.

Her er sju bonustjenester og produkter du har inkludert i T-We Plus:

1. Hele sesonger av glimrende TV-serier

I T-We-portalen finner du flere arkiver, blant dem FOX+ og ABC Studios, med hele sesonger av fantastiske serier av ny og eldre dato. Blant annet kan du se serier som «How I Met Your Mother», «24» og «X-Files» fra start til slutt, eller du kan fråtse deg gjennom nyere seriesuksesser som «Empire», TVNorges ferske humorserier og «Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.». Serier fra Cartoon Network, Nickelodeon og Disney-kanalene gir også et svært rikt tilbud til barna. 

2. Cirka 60 filmer fra Disney

Disney har levert underholdning fra øverste hylle i mangfoldige tiår – både spillefilmer og animasjonsfilmer. I arkivet Disney Movies on Demand finner du til enhver tid cirka 60 filmer som du kan se helt uten ekstrakostnad. Blant dem er «Pirates of the Caribbean»-filmene, «Oppdrag Nemo» og «Monsterbedriften» og mye mer.

3. Millioner av låter gjennom TIDAL

Den norskutviklede strømmetjenesten TIDAL skiller seg ut fra konkurrentene med mer redaksjonell tilnærming, mulighet for høyere lydkvalitet og sterkt fokus på norsk musikk. Som kunde hos Canal Digital Kabel har du TIDAL Basic inkludert, og du får øvrige abonnementer til sterkt reduserte priser. Du finner også en egen TIDAL-app i T-We-portalen, som lar deg høre på musikk og se musikkvideoer rett i boksen.

Slik får du brukernavn

4. Appen lar deg ta med TV-en hvor du vil

I fjor høst lanserte Canal Digital en ny app for iPhone og Android, som lar deg ta med de aller fleste kanalene i TV-tilbudet ditt, uansett hvor du er. I tillegg kan du kose deg med mange av seriene i arkivet mens du er på farta. Husk også KIDS-funksjonen for ungene. 

Last ned appen her

5. NRK Nett-TV og Netflix-appene på boksen

Vi vet at mange er glade i strømmetjenester, og at mange bruker disse som et supplement til TV-abonnementet. Canal Digital ønsker å gjøre det enkelt for alle, og har derfor integrert NRK Nett-TV og Netflix-appene i T-We-portalen. Slik kan du bruke disse tjenestene rett på TV-en i stua. Netflix forutsetter at du ordner eget abonnement, mens NRK Nett-TV er gratis.

6. Gigantisk sportstilbud i Grunnpakken

Glad i Champions League, samt spanske La Liga, franskmennenes Ligue 1 og italienernes Serie A? Og kanskje også tilbøyelig til å se Mats Zuccarello Aasen i NHL – og noe av verdens beste motorsport som Formel 1, MotoGP og NASCAR? Fra 1. april gjorde Canal Digital Viasat Sport, Viasat Fotball, Viasat Hockey og Viasat Motor til en fast del av Grunnpakken! Dermed har våre kunder fått et mye bedre sportstilbud.

7. Start forfra og Ukesarkiv

Til slutt skal vi på ingen måte glemme trofaste og svært populære tjenester som Start forfra og Ukesarkiv. Førstnevnte lar deg starte et program fra start hvis du har kommet for seint – bare ved hjelp av ett trykk på fjernkontrollen. I Ukesarkivet, som du også finner i T-We-portalen, får du se siste ukes programmer fra mange av de mest populære kanalene. 

Her kan du lese mer om T-We. Kos deg!

Artikkelen er opprinnelig publisert på hjemmesidene til vår TV-leverandør Canal Digital.