Hvordan setter du opp Premium Wifi?

16. januar 2019
air-4920-boligpakke-apen
Hvordan setter du opp Premium Wifi? Følg vår oppskrift trinn for trinn, og vipps - trådløsdekning fra loft til kjeller.

I løpet av 2017 eksploderte markedet for mesh-nettverk og mange produsenter har nå kommet med sine egne løsninger. Vi i Svorka har valgt å kalle vår løsning Premium Wifi. De fleste løsningene består av sett med 2 eller 3 noder/bokser. Disse plasserer du rundt om i boligen for å få stabile trådløssignaler i alle kroker. Mange gruer seg for å sette opp slike nettverk og frykter at det er en komplisert prosess. Det er det ikke, og her kommer en enkel oppskrift for deg som er usikker.

Hvordan setter du opp Premium Wifi?

Premium Wifi fra Svorka er en pakke som inneholder tre trådløse aksesspunkter (AirTies Air 4920) som sikrer god dekning og stabil fart. Resultatet er bedre dekning enn noen enkeltruter klarer å levere. Du ser hvordan du utfører oppsett av disse i filmen nedenfor eller ved å følge disse punktene:

  • Plugg internettkabelen fra Gb Ethernet 1 på den første boksen til eks. Lan-port 1 i modemet ditt og koble til strøm.
  • Plasser de to andre boksene (AirTies 4920) innen rimelig avstand fra den første og koble de til strøm.
  • Vent et par minutter til boksene lyser grønt på fremsiden, da er alt klart.
  • Du kan nå flytte de to boksene som kun er tilkoblet strøm slik at du får optimalisert trådløsdekningen din. Pass bare på at boksene har kontakt med hverandre, dette ser du ved at de lyser grønt, ikke rødt.
  • Last ned appen som du administrerer trådløsnettverket ditt med. Denne finner du på Google Play for android og App Store for Apple.
  • Når du nå søker etter wifi-nett på pc, nettbrett eller telefon vil du få opp AirTies-nettverket som et alternativ. Koble til dette nettverket med enhetene dine. Nettverksnavnet og passordet finner du på undersiden av boksene.
  • For å unngå forstyrrelser av andre nettverk er det nå viktig å slå av wifi-nettverket på modemet ditt. Ta kontakt med vår kundeservice på epost bredband@svorka.no eller telefon 97 91 22 22, så hjelper vi deg med dette.

Speedtest før og etter Premium Wifi

 

Bestille Premium Wifi?

Benytt bestillingsskjemaet i linken under, ring Svorka på tlf. 97 91 22 22 eller send en e-post til bredband@svorka.no.

Bestille

Spørsmål?

Har du spørsmål rundt trådløse nettverk eller vår Premium Wifi-løsning, ta kontakt med våre hyggelige kundebehandlere på tlf. 97 91 22 22 eller send en epost til bredband@svorka.no