Hva er T-We? Se TV, film og serier når og hvor du vil

30. januar 2019
t-we-canal-digital
T We. TV når og hvor du vil.

Førsteklasses underholdning samlet på ett sted!

Som TV-kunde har du tilgang til underholdningsuniverset T-We. Du kan strømme underholdning akkurat når og hvor det passer deg – på mobil, TV eller nettbrett – hjemme eller på farten. Se TV eller filmer du har gått glipp av i innholdsrike arkiver.

Se TV, film og serier når og hvor du vil!

På nett

Se TV og strøm fra innholdsrike TV-arkiver i T-We app – hvor du vil. Tilgjengelig på Apple TV, mobil, nettbrett og PC/Mac.

Med T-We appen kan du strømme TV og underholdning akkurat når og hvor det passer deg – på mobil, nettbrett og på Apple TV 4 eller nyere – hjemme eller på farten. Se direkte-TV, eller filmer og serier du har gått glipp av i innholdsrike arkiver.

Et rikholdig underholdningsunivers

Med appen kan du se det aller meste du kan ønske deg av direktesendinger – et rikt serie- og filmarkiv, enten du er hjemme, på toget eller sitter på terrassen. T-We app gir også tilgang til store tv- og sportsbegivenheter, som for eksempel Champions League – innhold som ikke de internasjonale strømmetjenestene dekker. Og glem ikke «Kids-knappen», et område med god og trygg underholdning for barna med bl.a hele Disneyuniverset.

På TV

For å få tilgang til hele T-We universet med innholdsrike arkiver, strømmetjenester og smarte TV-tjenester trenger du en T-We Box. I oversikten nedenfor kan du se hvilken boks du må ha for å få tilgang til tjenestene.

Hva må du gjøre for å komme i gang?

Med T-We får du smarte TV-tjenester og et rikholdig underholdningsunivers, tilgjengelig på den skjermen du ønsker, både utenfor og innenfor hjemmet.

1. Bli TV-kunde

Ikke TV-kunde? Du kan bestille på våre hjemmesider:

Bestille

2. Godta vilkår for bruk

Gi samtykke på Min side hos Telenor

3. Last ned T-We appen

Grunnpakken hos Telenor

Grunnpakken er basispakken med 40 faste kanaler. De siste 15 kanalene kan du velge selv på Min side.

Velg kanaler på Min side 

Informasjonen er hentet fra Telenorsine hjemmesider. Svorka leverer Telenor sine tjenester via coax- og fiberkabel.