Svorka lanserer Hitch – smarthus gjort enkelt

15. mai 2018
Svorka lanserer Hitch - smarthus gjort enkelt
Svorka lanserer Hitch - smarthus gjort enkelt

15 lokale energi- og nettselskaper, deriblant Svorka, har gått sammen med Deutsche Telekom om å etablere HITCH – et  selskap som skal levere smarthusteknologi. 

Med HITCH får man full styring over hjemmet sitt, ned til hver smarte minste enhet i huset. Man setter det enkelt opp selv, og kan legge til så mye utstyr man vil. Er katten inne eller ute? Er vinduer og dører lukket? Er det naboen som stjeler ved fra garasjen? Smarte løsninger gir deg beskjed når barna er trygt hjemme fra skolen, eller om det snokes i skapet hvor bursdagsgavene ligger gjemt.

 

Smarthus gjort enkelt

Så hva er egentlig HITCH? HITCH er lys som skrur seg på automatisk, varmeovner som justerer seg ned på natten og smarte sensorer som trygger familien. Med HITCH er det enklere enn noen gang å gjøre hjemmet smart. Man setter det enkelt opp selv, kan legge til så mange smarte enheter man vil – og styrer alt i én app. Sentralen knytter sammen mer enn 100 elektroniske enheter, og det legges stadig til flere. Kunden trenger ikke elektriker eller omfattende montering. Bare hussentralen, noen enheter og internettforbindelse – og så er man klar for sitt nye HITCH-hjem.

Et smart hjem er et trygt hjem

HITCH sine sikkerhetsprodukter er utviklet for å gi trygghet i hverdagen. For noen er det viktigste å vite at barna er trygt hjemme fra skolen, for andre er det kanskje forhindring av brann eller innbrudd som teller mest. Ulike familier har ulike behov, derfor kan man enkelt sette sammen sin helt egen sikkerhetspakke. Uansett hva man har behov for, sikrer trygghetsproduktene både hjemmet og de man er glad i.

Bidrar i det grønne skiftet

En av de store gevinstene ved å bruke HITCH, er at det blir lettere å leve litt mer miljøvennlig. Ved hjelp av appen får man bedre kontroll over strømforbruket og kan bruke energien mer effektivt. Hjemmeteknologi redder kanskje ikke verden – enda – men nye, smarte  produkter er et godt sted å begynne hvis man ønsker å spare kostnader og ta bedre vare på miljøet.

Hitch kan du lese mer om på svorka.no/hitch eller hitch.no.