Smarthus fra HITCH: Årets julegave til deg og familien

7. desember 2018
HITCH_FB_1200x628_homebase
Årets julegave til deg og familien

En ny jul står for døren og spørsmålene hagler inn fra alle kanter: Hva ønsker du og familien seg til jul? Gjør et smart valg i år, ønsk deg et smart hjem!

Les mer på hitch.no

I disse juletider dreier mange samtaler seg om hva man ønsker seg til jul. Noen har svaret klart for seg, men overraskende mange sier at de ikke vet og at de allerede har alt de trenger. Er du en av disse, kan et “spleiselag” på smarthjem fra Hitch være løsningen for deg i år. 

Med Hitch kan du bygge opp hjemmet ditt med hjemmeteknologi som er til glede for hele familien gjennom hele året. I tillegg til å gjøre hverdagen enklere og mer morsom, kan du redusere strømkostnader, sørge for økt sikkerhet og trygghet, samt spare miljøet. Smart ikke sant?

Passer alle type hus og leiligheter 

Hjemmeteknologi passer i alle typer boliger, fra små leiligheter til store hus. Lys som reagerer på bevegelse, varmeovner som justeres ned på natten og smarte sensorer. Fordelen med Hitch er at boligen ikke trenger være ny. Med hussentralen, kan selv en gammel bolig bli mer smart enn en ny bolig. 

Passer alle type mennesker

Det er en myte at kun teknisk interesserte menn kjøper hjemmeteknologi. Smarte hjem er til stor glede for alle, liten som stor. Studenten sparer strøm. Barnefamilier får kontroll på når barna kommer hjem. Enslige eldre blir tryggere. Behovene og mulighetene er mange – og selvfølgelig er det nok å “nerde” med for teknologen også. 

Start i det små og utvid etter hvert

Å komme i gang med Hitch er enkelt. Du trenger kun en hussentral og et abonnement, og kan bygge videre på løsningen med sensorer og duppeditter etterhvert som du vil og har behov for det.

Se flere produkter her.

Så, når foreldre og barn, søsken og besteforeldre spør deg hva du ønsker deg i år, så inviter til et spleiselag på oppstartspakken og gå 2019 i møte med et litt smartere hjem. Og det beste er: Til bursdager og jul i alle år framover kan du ønske deg smarte produkter og gaver fra vår rikholdige nettbutikk, så slipper du å tenke mer på det! 

Vi ønsker deg en litt mindre stressende førjulstid.

Vil du se hvordan Hitch fungerer? 
Se reportasje dekket i DN her 

Besøk nettbutikken