Har du vurdert å oppgradere?

28. november 2018
Premium Wifi
Premium Wifi fra Svorka gjør god dekning enkelt.Endelig Skype på loftet og Netflix i kjellerstuen!

Opplever du problemer med å for eksempel se nett-TV samtidig som flere bruker nettet? Eller blir nettet generelt tregere jo flere som bruker det? Da kan det være på tide å oppgradere hastigheten på bredbåndet.

I dag gjør vi det meste på nett – vi streamer film og serier, surfer på nettsider og spiller onlinespill, og alt dette er avhengig av en rask og god bredbåndleveranse. Uten tilstrekkelig kapasitet på bredbåndet går alt tregere – og hva er vel mer irriterende enn å vente på at den nyeste episoden av Game Of Thrones blir forstyrret av hakking og dårlig bildekvalitet?

Behovet for økt hastighet på bredbåndleveranser har økt kraftig de siste årene, og dette vokser i takt med at flere og flere «dingser» blir avhengige av nettilkobling. Det er ikke uvanlig at en familie har 3-4 PC-er og tilsvarende antall telefoner og nettbrett som skal brukes på nett samtidig. I tillegg har mange flere andre enheter, som for eksempel Apple TV, PlayStation, kameraovervåkning og dørlåser som er koblet til internett. Når man legger sammen alle enhetene er det ikke uvanlig at en familie kan ha over 20 enheter tilkoblet nett samtidig.

Hvordan vet jeg hvilken hastighet har på bredbåndet?

Kontakt bredbåndleverandøren din, eller sjekk min side. Du kan også teste hastigheten på for eksempel nettfart.no, men det er ikke sikkert at resultatet samsvarer med hastigheten du abonnerer på.

Hva gjør jeg for å oppgradere hastigheten på bredbåndet mitt?

Kontakt bredbåndleverandøren din per telefon eller epost og bestill oppgradering.

Kan det være andre tiltak jeg kan gjøre for å øke hastigheten på bredbåndet?

Vi har tidligere skrevet en artikkel om hvordan du kan øke hastigheten uten å måtte oppgradere hastigheten. Artikkelen kan du lese her.

 

Er du bredbåndkunde hos Svorka og ønsker å oppgradere hastigheten på bredbåndet ditt er det bare å sende epost til bredband@svorka.no eller ringe på telefon 97 91 22 22.