Har du sikret deg barnas favorittkanaler i Grunnpakken?

24. mai 2019
mikke1_tcm94-368936
I Grunnpakken finner du kanaler for både små og store.

Flere av de mest populære familiekanalene er valgfrie. Uansett hva som måtte passe for barna og familien – dere finner garantert noe som vil appellere til hele gjengen blant de valgfri kanalene i Grunnpakken.

Det er lite som samler familien på samme måte som en god film eller serie. Mens noen foretrekker å fordype seg i kjente og kjære skikkelser som har gått fra generasjon til generasjon, elsker andre å kaste seg over det nyeste og fresheste TV-universet har å by på.

Disney og klassikerne

Det er umulig å komme utenom Disney når de viktigste innholdsleverandørene for barn og unge skal oppsummeres. Blant de valgfrie kanalene finner du to Disney-kanaler: Disney Junior og Disney XD. Førstnevnte er beregnet på barn i alderen 2-6 år, mens sistnevnte retter seg mot 6-12-åringer. Felles for begge er selvsagt høy kvalitet, action, eventyr og et stort utvalg av fengslende karakterer og historier.

En annen favoritt blant foreldre som liker å mimre tilbake til sin egen barndom er Boomerang. Her ser du blant annet tidløse serieklassikere som «The Flintstones», «Tom & Jerry», «Pusur» og «Den Rosa Panteren».

VELG NYE KANALER HER

Nickolodeon-universet er også et sikkert valg for familier med animasjonsentusiaster i rekkene. NickToons kan friste med en meny bestående av nye serier som «Breadwinners» og «Pig Goat Banana Cricket» og moderne klassikere som «SvampeBob», «Teenage Mutant Ninja Turtles» og «Kung Fu Panda».

Nick Jr. er for de mellom 2 og 6 – her bugner det av pedagogiske og interaktive programmer for de aller minste.

I tillegg er barnekanalene til både svenske SVT og danske DR tilgjengelige som valgfrie T-We-kanaler.

VELG NYE KANALER HER

 

Informasjonen er hentet fra Telenor sine hjemmesider. Svorka og datterselskapet Sund Bredbånd leverer Telenor sine tjenester via coax- og/eller fiberkabel.