Få gratis strøm i 1 måned – velg strøm til medlemspris

1. juni 2018
Gratis strøm - Norsk musikkråd
Er du medlem av Norsk musikkråd? Da kan du sikre deg gratis strøm!

Bli kunde hos Svorka – få gratis strøm i 1 måned

Våre medlemsavtaler er viktige for oss – og vi tilbyr nå alle nye kunder fra Norsk musikkråd og tilhørende medlemsorganisasjoner GRATIS strøm den første måneden. Etter at gratisperioden er over fortsetter du som kunde på den avtalen som du selv ønsker – du er uansett garantert strøm til lav medlemspris!

Er du allerede kunde hos oss, men ønsker medlemsstrøm til for eksempel fritidsbolig i tillegg? Da får du selvsagt 1 mnd. gratis strøm til den ved bestilling i løpet av kampanjeperioden. Det skal lønne seg å være kunde hos oss.

Gratis strøm

I en måned fra Svorka overtar din strømleveranse kommer din strømfaktura til å være kr 0,-. Etter gratismåneden fortsetter du med medlemsavtalen du selv velger: MUSIKK STRØM, TOPP 3 GARANTI eller TAKK OG PRIS.

Bestill

Husk å oppgi vår kampanjekode: NYMUSIKK

Strøm til medlemspris

Norsk musikkråd har inngått en avtale med Svorka om strøm til medlemspris. Det betyr at alle strømavtalene som tilbys medlemmene er rabatterte. Du velger selv produkt ut fra hvilke behov du har som kunde. Vi tilbyr både spot/innkjøpspris, standard variabel og fast pris pr. måned. Det sikrer deg som kunde stor grad av valgfrihet.

Enkelt å bytte

Svorka tar hånd om alt vedrørende ditt leverandørbytte. Bestill på svorka.no/musikk.

Les mer om avtalene og vilkår her:

Husk å oppgi vår kampanjekode: NYMUSIKK

Økt støtte til Norsk musikkråd 

Avtalen Norsk musikkråd har inngått med Svorka har innebygd en stor gulrot for organisasjonen. For hver kilowattime medlemmene bruker vil din medlemsorganisasjon få utbetalt en kick-back, som med et gjennomsnittlig forbruk vil utgjøre kr 200,- for hvert medlem som inngår avtalen. Det innebærer at du får billig strøm, samtidig som din organisasjon får ytterligere midler til å utføre sitt viktige arbeid. Det kaller vi vinn-vinn.

Kampanjevilkår

Tilbudet gjelder privatkunder som ikke har vært kunde hos Svorka tidligere, eller på nye anlegg hos eksisterende kunder. Rabatten gjelder ikke på anlegg hvor man allerede er kunde. Rabatten kan ikke utbetales i kontanter, men trekkes fra strømforbruket på første faktura etter oppstart hos Svorka. Rabatten bortfaller dersom du bytter til en annen strømleverandør før gratisperioden er levert. Forutsetter 6 mnd. binding etter at gratisperioden er over. Gjelder alle bestillinger fra 15. mai 2018 til 31. juni 2018. Husk kampanjekode: NYMUSIKK ved bestilling på svorka.no. Nettleie fra din lokale netteier kommer i tillegg.