Gratis fiskekort i Trollheimen for medlemmer av NJFF

15. juli 2019
Gratis fiskekort
Vær raskt ute for å sikre deg et gratis fiskekort i Trollheimen.

Er du NJFF-medlem og strømkunde hos Svorka? Da har du muligheten til å få GRATIS fiskekort fra oss! Svorka er nemlig en av hovedsamarbeidspartnerne til Surnadal Jeger- og Fiskerforening. I den forbindelse disponerer vi fiskekort på eiendommen Kårvatn i Trollheimen, som omfatter 20 fiskevann og flere småelver. Disse kortene kommer selvsagt våre trofaste kunder til gode.

Hvordan få gratis fiskekort?

Alt du trenger å gjøre er å sende en epost til njff@svorka.no – vi gir ut kort til de 20 første, etter prinsippet «førstemann til mølla». 

Kårvatn – Todalen på Nordmøre

Området Kårvatn i Trollheimen er et eldorado for jakt, fiske og friluftsliv, samtidig som området er et referanseområde som Europas reneste luft og vann. Garden ligger innenfor Trollheimen landskapsvernområde. Det er Surnadal JFF disponerer småviltjakt & fiske på eiendommen. Svorka er lagets hovedsponsor og som en del av avtalen disponerer de flere fiskekort. Les mer om Kårvatn her.

Fiske i elv eller i fjellvatn

Elva Toåa er lett tilgjengelig rett ved garden. Fjellvatna krever fra en til flere timers gange, men gir en unik opplevelse når du kommer fram. Her er det vatn med stor bestand og vatn med begrenset bestand. Hos oss finnes kun ørret, størrelse fra steikefisk til rugger på 2-3 kilo. Områdene Neådalen, Botnan og Tovatna er mest attraktive.

Skitt fiske!