Velg TV fra Canal Digital: Stadig mer fotball inkludert i Grunnpakken

4. september 2017
Fotball inkludert i grunnpakken
Nå får du enda mer fotball inkludert i grunnpakken fra Canal Digital.

Slik ser du høstens viktigste fotballkamper

Stadig mer fotball inkludert i Grunnpakken: Nå også kamper fra England.

September er årets travleste fotballmåned. Premier League er i gang. Serie A, La Liga, første runde i gruppespillet av Champions League, innspurt i norske Eliteserien – og VM-kvalifisering. Og, det diggeste av alt: Mye av dette er inkludert i ditt TV-abonnement.  

Champions League på TV og app

Siden i vår har nemlig Viasat Sport-kanalene vært en del av grunnpakken din. Det innebærer at du har inkludert tilgang til de aller fleste kampene når Champions League går i gang med gruppespillet 12. september. Alle Viasat Sport-kanalene er dessuten tilgjengelig i T-We-appen, slik at du får sett kampene også hvis du er på farta. I tillegg til Champions League viser kanalene Serie A, La Liga, engelsk cup og Championship og mye annet.  

Premier League til halv pris

Er det Premier League som er din greie, er det TV 2 Sport Premium du skal abonnere på. Med TV 2 Sport Premium får du mer enn 200 direktesendte kamper fra engelsk Premier League. I tillegg kan du se prematch-, scorings- og analyseshow.  Pakken inneholder også  Allsvenskan og ishockey fra den svenske eliteserien SHL. Akkurat nå får du Premier League til halv pris i tre måneder, til kr. 225,- pr. måned. 

Bestill TV 2 Sport Premium direkte hos Canal Digital

Merk at TV 2 Sport Premium-pakken ikke gir tilgang til å se kampene i T-We-appen, med mindre du er tilkoblet hjemmenettet ditt. 

Norsk fotball på Discovery

Er du interessert i norsk fotball, vet du sikkert allerede at rettighetene til Eliteserien tilhører Discovery, som viser kamper på Eurosport, TVNorge og MAX. Disse har også rettighetene til VM-kvalifisering, og selv om Norge ikke lenger er med i kampen er det nok av andre spenningsmomenter denne høsten. Kamper som vises på disse kanalene kan du også se i T-We-appen.

Ha en fin fotballhøst!

Ønsker du å bli TV-kunde hos Svorka?

Les mer og bestill her.

Artikkelen er gjengitt fra Canal Digital sin blogg:

CANAL DIGITAL BLOGG

Svorka leverer Canal Digital sine tjenester via coax- og fiberkabel.