Første vinner av rypejakttur er kåret

4. juni 2018
Vinner av rypejakttur - Martin Severin Løklingholm
Martin Severin Løklingholm er årets første vinner av rypejakttur med Svorka. Vi gratulerer.

Som vanlig har Svorka også i år planlagt en rypejakttur sammen med to heldige vinnere. Møt den første av to jaktglade som får bli med på tur.

Den første vinneren ble Martin Severin Løklingholm. Han bor i Sandnes og jobber i oljeindustrien. Nå kan han glede seg til 19.-21. september.

Endelig vinnerlykke

–Det var helt fantastisk å høre at jeg hadde vunnet. Dette var en premie midt i blinken for meg! Jeg pleier vanligvis ikke å ha så mye vinnerlykke, og har vel aldri vunnet noe så stort før, sier han.

En representant fra Svorka og Surnadal JFF vil være vertskap for turen, som går til Todalen i Surnadal kommune. Her disponerer reisefølget en privat hytte, som danner utgangspunkt for jakt i fantastiske omgivelser. For Martin blir det nytt og ukjent terreng.

–Det nærmeste jeg har vært, er vel Molde hvor jeg har jaktet rådyr og gås.

Pause fra pappalivet

I området som ligger 800 meter over havet trives både fjellryper, skogryper og orrfugl. Det blir dermed gode muligheter for en fin fangst.

–Jeg var mer aktiv tidligere og dro gjerne på jaktturer med kompiser. Etter at ungene kom har det blitt noen omprioriteringer. Så når denne muligheten kom, er det absolutt noe jeg gleder meg til.

Vi gratulerer og ønsker god tur.

Svorkas jakt- og fisketurer

Svorkas jakt- og fisketurer går til Kårvatn i Trollheimen. Området er kjent for å være et av de absolutt reneste i Europa, med fantastisk luft- og vannkvalitet og en rik fauna. Garden Kårvatn ligger innerst i Todalen i Surnadal kommune på Nordmøre. Surnadal Jeger- og Fiskerforening disponerer småviltjakta og fisket tilhørende eiendommen.

Les mer om muligheten til å vinne jakt- og fisketur her.