Fisketur med Svorka i Trollheimen

27. august 2019
Fisketur med Svorka

En minnerik og vellykket helgatur, er tilbakemeldingen fra de som deltok på fisketur med Svorka.

Heldige vinnere

Det var Anders Hakstuen, fra Oslo og Sverre Heggset fra Fræna, som var de to heldige vinnerne av fisketur med Svorka i Trollheimen. Turen gikk av stabelen helga den 16. – 18. august. Som vanlig med Leder for krafthandel, Bård Andreassen som vert.

De to vinnerne opplevde en krevende, men flott natur sammen med mangeårige vert Bård Andreassen. Og i følge en av deltakerne, gjorde det gode været at turen opp bratte bakker ble overkommelige sjøl for « eldre ungdom»

Krevende fiske

Sverre Heggset forteller, at fisket var såpass krevende at fangsten ble verdsatt, og det var uvanlig stor og fin fisk å få. De opplevde fiskevann av ulikt utseende og dybder, som førte til varierte utfordringer med slukvalg og fiskemåte. 

Hyggelig atmosfære

Bård skal ha skryt for god orientering om terrenget vi gikk i, historier og tradisjonell bruk av området i tillegg til lokale ord og uttrykk som trengte oversetting.  Deltakerne fikk også god anledning til å bli kjent med hverandre, og utveksle erfaringer både om fisketurer, jakt, politikk og livet generelt. Vi har fått tilbakemeldinger om svært hyggelig vertskap og turkollega, som gjorde dette til en minnerik og vellykket helgatur.

Fisketur med Svorka

Svorkas jakt- og fisketurer går til Kårvatn i Trollheimen. Området er kjent for å være et av de absolutt reneste i Europa, med fantastisk luft- og vannkvalitet og en rik fauna. Gården Kårvatn ligger innerst i Todalen i Surnadal kommune på Nordmøre. Surnadal Jeger- og Fiskerforening disponerer småviltjakta og fisket tilhørende eiendommen.
Les mer om muligheten til å vinne jakt- og fisketur her.