Filmleie: De mest populære leiefilmene i T-We – Mai 2018

3. mai 2018
Filmleie
T-We har et rikt utvalg av filmer du kan leie. Finner du vårens vakreste eventyr her?

Selv om mange liker å bruke mai-måned utendørs, betyr ikke det at man ikke kan unne seg en god film innendørs av og til. Med filmleie i underholdningsuniverset T-We får du raskere tilgang til store kinosuksesser, et rikt utvalg film-favoritter, kun uker etter de tas av kinoprogrammet. Her er filmene flest leier akkurat nå. 

1. Den 12. mann

Troms 1943. Tolv sabotører på en fiskeskøyte overraskes av tyske soldater. Elleve mann blir torturert og drept, bare den tolvte klarer å slippe unna. Skutt i foten, gjennomvåt og med hundre meters forsprang flykter Jan Baalsrud ut i den nådeløse, nordnorske vinteren med Gestapo i hælene – helt uvitende om at hans ukuelige vilje til å overleve snart vil gjøre ham til et symbol for den norske motstandsbevegelsen. 

Mer info

2. Star Wars: The Last Jedi – HD

Den episke Skywalker-sagaen fortsetter når heltene fra The Force Awakens forenes med de galaktiske legendene i et episk eventyr som åpner eldgamle mysterier om Kraften, og avdekker sjokkerende overraskelser fra fortiden.

Mer info

3. Mord på Orientekspressen – HD

Det som begynner som en overdådig togtur gjennom Europa utvikler seg snart til et av de mest spennende mysterier som noen gang har blitt fortalt. For en av passasjerene skal reisen bli den aller siste, og alle de øvrige passasjerene er mistenkte for mordet. Det er lite tid og Hercule Poirot må løse gåten innen morderen slår til igjen.

Mer info

4. Ferdinand – HD – Norsk tale

Det er den klassiske fortellingen om tyren med det store hjertet, som heller vil lukte på blomstene enn å slåss med de andre oksene. En dag blir Ferdinand ved en feil oppfattet som farlig og blir tatt til fange for å delta på tyrefekting. Fast bestemt på å vende hjem til familien begir han seg ut på et fantastisk eventyr sammen med en flokk med herlige nye venner.

Mer info

5. Solsidan – Filmen – HD

Forholdet til Anna og Alex er i krise, Fredde får sine egne problemer når han blir revet mellom hans venstrevridde far som dukker opp uvelkommen og tenåringssønnen Victor som er opprørsk. Ove og Anette prøver å bli gravide og trenger hjelp med det. En av Sveriges mest populære komiserier tar steget over til det store lerretet! Vi følger de tre parene i en komedie om kjærlighet, lengten etter barn, vanskelige foreldre og uskrevne baderegler i Torekov.

Mer info

6. A Bad Moms Christmas – HD

De tre lite verdsatte og overbelastede mødrene Amy, Kiki og Carla gjør opprør mot julens utfordringer og forventninger i håp om å skape den perfekte ferien for familiene sine.Som om ikke det var vanskelig nok, må de gjøre alt dette samtidig som de tar seg av deres ultimate ferie-fiender: deres egne mødre.

Mer info

7. Thor: Ragnarok – HD

Thor er fengslet på den andre siden av universet, uten den mektige hammeren sin. Han kjemper mot tiden for å komme seg tilbake til Åsgard for å forhindre Ragnarok – ødeleggelsen av hans hjemmeverden og slutten på sivilisasjonen i Åsgard. Thor står overfor en ny trussel, den mektige og hensynsløse Hela. Men før det må han overleve en dødelig gladiatorkonkurranse, hvor han må kjempe mot sin tidligere allierte og venn fra Avengers, Hulken.

Mer info

8. Daddy’s Home 2 – HD

Dusty og Brad har bestemt seg for å gi barna sine den perfekte julen. Deres vilje til å samarbeide blir satt på spill når de får besøk av machofaren til Dusty og Brad sin følsomme far. Det er duket for tidenes julekatastrofe.

Mer info

9. Askeladden – I Dovregubbens Hall

Eventyrfilm basert på Asbjørnsen og Moes klassiske fortellinger om Askeladden. Vi er i Norge, en gang for lenge, lenge siden. Den fattige bondesønnen Espen Askeladd og brødrene hans begir seg ut på en farefull ferd for å redde kongerikets prinsesse, så de kan bruke belønningen til å gjenoppbygge familiegården. Prinsessen er kidnappet av selveste Dovregubben; et grusomt troll som sies å være umulig å bekjempe.

Mer info

10. Braven – HD

Når den ydmyke skogsarbeideren Joe Braven tvinges til å kjempe mot en gruppe livsfarlige narkosmuglere ved hytta hans i fjellene på grensen mellom USA og Canada må han gjøre alt for å beskytte familien sin.

Mer info

Filmleie

Velg blant de nyeste og beste filmene på T-We. Se filmene på TV, PC/Mac, nettbrett og mobil, når og hvor du vil.

Les mer her

 

Ikke TV-kunde hos Svorka?

Du kan bestille på våre hjemmesider:

BESTILLE

Informasjonen er hentet fra Canal Digital sine hjemmesider. Svorka leverer Canal Digital sine tjenester via coax- og fiberkabel.