Filmfavoritter: Se alle de nye filmene som er lagt til i T-We

17. april 2018
Filmfavoritter
Filmfavoritter tilgjengelige i T-We - hvilken skal du se?

Med T-We får du et stort utvalg fantastiske filmer og serier til din disposisjon når og hvor du vil – og det hele er inkludert i TV-abonnementet. Utvalget skiftes ut på jevnlig basis, og over påske var det et virkelig storinnrykk av både klassikere og nye filmer i Paramount+-arkivet. Disse kan du se på T-We-boksen, via appen eller på twe.no.

Her er noen filmfavoritter du kan se allerede nå:

Hugo

Martin Scorseses nydelige film om den foreldreløse Hugo ble nominert til elleve Oscar-priser og vant fem, da den kom ut i 2013.

Filmen foregår i 1930-tallets Paris, der Hugo bor inne i veggene på en togstasjon. Hans eneste venn er en mystisk, menneskelignende maskin som Hugo er overbevist om at rommer en hemmelig beskjed fra hans avdøde far. Han må bare få den mystiske innretningen til å virke.

Se filmen her

Napoleon Dynamite

Napoleon Dynamite er kultkomedien som ga oss «Vote for Pedro»-t-skjorter og en av de heftigste dansescenene på denne siden av Saturday Night Fever.

Napoleon er en sosialt tilbakestående tenåring som bor i Idaho med sin storebror Kip, deres bestemor og lamaen Tina. Broren er arbeidsledig og bedriver dagene med å chatte med «babes». Napoleon får to venner på skolen – den sjenerte Deb som kjemper for å skaffe penger til College og utvekslingsstudenten Pedro.

Se filmen her

World War Z

Zombiefilm med noen av de mest skremmende (og tallrike) zombiene som er fanget på film: World War Z følger den tidligere FN-ansatte Gerry Lane (Brad Pitt) kalles inn for å få bukt med den kaotiske pandemien som rammer befolkninger over hele verden.

Se filmen her

Seabiscuit

«Seabiscuit» er trolig en av de mest kjente veddeløpshestene i historien. I filmen med samme navn, fortelles den utrolige historien om hvordan Seabiscuit – ansett som uegnet til å løpe veddeløp – sammen med en halvblind jockey ble to av 1900-tallets mest berømte sportsfigurer og et symbol på håp under Den store depresjonen i USA.

Se filmen her

The Hunt for Red October

The Hunt for Red October er den nervepirrende spionstrilleren basert på Tom Clancy’s bestselgende roman.

Sovjets nye og teknisk overlegne atomubåt Red October er på vei mot kysten av USA. Om bord er den legendariske ubåtkapteinen Marko Ramius (Sean Connery). Ingen vet hva hans hensikt er, og i det jakten på den «usynlige ubåten» går i gang frykter amerikanske myndigheter at Ramius planlegger et uautorisert atomangrep på USA.

Se filmen her

Cloverfield

Da Cloverfield kom ut i 2007 ble den raskt en sensasjon. Filmen følger i fotsporene til Blair Witch og Paranormal Activities der hele filmen blir formidlet gjennom øyevitners håndholdte kameraer som har blitt «funnet» etter filmens hendelser.

En avskjedsfest blir avbrutt når hodet på Frihetsstatuen i New York havner i gaten utenfor festen og en rekke eksplosjoner begynner å gå av i byen. I det byen raser og panikken bryter løs må vennegjengen forsøke å overleve i kaoset.

Se filmen her

Rango

Johnny Depp gir sin stemme til Rango, en skrullete kameleon som ender opp midt i en vill og larmende by som har akutt behov for en helt. Filmen er en animasjonskomedie som fikk strålende kritikker og som tar for seg de velkjente western-tropene på morsomt vis.

Se filmen her

Revolutionary Road

Revolutionary Road fører skuespillerne Leonardo DiCaprio og Kate Winslet sammen igjen, etter at de spilte mot hverandre i den ikoniske Titanic i 1997.

Basert på Richard Yates’ bestselger, følger denne fengslende og gripende historien et lidenskapelig, ungt par i forstads-Connecticut som bestemmer seg for å risikere alt og følge sine drømmer.

«Dette er opprivende, rystende og bevegende!» skrev Filmpolitiets anmelder da filmen kom ut i 2009.

Se filmen her

Vanilla Sky

Fortellingen om en ung forlagsmagnat (Tom Cruise) i New York som havner i en uventet berg-og-dalbaneferd av romantikk, komedie, mistenksomhet, kjærlighet, sex og drømmer i en sinnsforvrengende jakt på sin sjel. Vanilla Sky er en film som virkelig splittet kritikerne da den kom, med både slakt og hyllest – og garantert en film ulikt noe annet du har sett.

Se filmen her

The Firm

En ung og ambisiøs jusstudent (Tom Cruise) aksepterer et sjenerøst tilbud fra et tilsynelatende anerkjent advokatfirma i Memphis. Men når han oppdager at mafiaen styrer hele byrået, må han komme på en plan for å redde sin kone, sin karriere og sitt liv.

Se filmen her

Saturday Night Fever

Fra John Travoltas fengslende og Oscar-nominerte prestasjon, til Bee Gees suksess-soundtrack og den uforglemmelige dansingen – ‘Saturday Night Fever’ er en filmsensasjon som fanget verdens oppmerksomhet som aldri før.

Se filmen her

Patriot Games

Patriot games er nok en film basert på spionthrillernes mester Tom Clancy’s bok. Harrison Ford spiller en tidligere CIA-analytiker som havner midt oppi et terroristangrep på ferie i London. Etter å ha reddet dagen blir han selv mål, og står med det foran sin viktigste oppgave noensinne: Å redde sin familie.

Se filmen her

Stardust

Historien begynner når en stjerne faller ned i et magisk kongerike. Stjernen er ingen vanlig meteoritt, men en vakker kvinne med mystiske krefter som tiltrekker seg mange lykkejegere som prøver å vinne hennes kjærlighet. Slemme hekser, maktgale prinser, flyvende pirater og duellerende troll. Alle tilnærmer seg stjernen for å tilrøve seg makten over hjertet hennes.

Se filmen her

Top Gun

Et av 80-tallets store actiondramaer, «Top Gun», skildrer farene og spenningen som venter pilotene ved marinens prestisjefulle kamppilot-skole. Pete «Maverick» Mitchell (Tom Cruise) er en ung våghals av en pilot som er ute etter å bli den beste av de beste.

Se filmen her

Old School

Hva kan man gjøre når man tar et tidlig fly hjem og finner kjæresten til sengs i et rom full av nakne fremmede. Gå tilbake til college og starte en studentforening! Innen du rekker å si «vill, vakker og våt» har Frank «The Tank» (Will Ferrell), Mitch (Luke Wilson) og Beanie (Vince Vaughn) sin egen studentforening, med heidundrende fester og de villeste påfunn. Men når det blir for vilt vil dekanen stoppe dem.

Se filmen her

Terms of Endearment

Aurora Greenway blir enke i ung alder og hennes eneste barn Emma vokser opp med veldig tette bånd til moren sin. Med tiden blir forholdet mellom mor og datter mer og mer komplisert og utfordrende. «Tid for ømhet», som den heter på norsk, vant fem Oscar, blant dem beste film og beste manus da den kom i 1983.

Se filmen her

Jack Reacher

Tom Cruise er Jack Reacher. En snikskytter dreper fem mennesker i Pittsburgh, Pennsylvania. Under etterforskningen peker alle bevis mot den mistenkte i politiets varetekt. Da han får valget mellom å tilstå eller få dødsstraff svarer han følgende «Få tak i Jack Reacher.»

Se filmen her

Freedom Writers

Freedom Writers er basert på den sanne historien om Erin Gruwell (Hillary Swank), læreren på Long Beachs Wilson High som inspirerte elevene til å overvinne gjengene som delte dem og utdanningssystemet som glemte dem.

Se filmen her

Waynes World

En sleip TV-sjef og forretningsmann tilbyr Wayne og Garth en fet kontrakt for å sende det populære TV-showet «Wayne’s World» på kanalen hans, tror de nesten ikke at det er sant. Men hensikten er å bruke showet uhemmet som reklame for video-kjeden som Oliver eier. Dette liker Wayne dårlig.

Se filmen her

Marathon Man

En av de mest utfordrende og gripende thrillerne som noensinne er laget, basert på William Goldmans bestselgende bok. Oscar-vinner Dustin Hoffman spiller en sympatisk student og maratonløper som mot sin vilje blir trukket inn i et dødelig spill. Laurence Olivier ble nominert til en Oscar for sitt kalde portrett av den sadistiske Szell. En mann som forvandler tannlegeinstrumenter til torturverktøy uten å blunke.

Se filmen her

The Dictator

Basert på den bestselgende romanen Zabibah og The King av Saddam Hussein, kommer det her nok en komedie av mannen som er kjent for filmene Borat og Bruno. Det er den heroiske historien om diktatoren som er beredt til å ofre livet for det landet han med kjærlighet undertrykker og som trues av demokrati.

Se filmen her

Reds

«Reds» er historien om kjærligheten mellom aktivistene Louise Bryant og John Reed. De to journalistenes stormfulle forhold under 1900-tallets turbulente innledning avbrytes av første verdenskrig og Den russiske revolusjonen. Filmen er basert på den virkelige John Reeds bok «Ten Days That Shook the World» der Reed skriver om sine opplevelser under Oktoberrevolusjonen i Russland i 1917.

Se filmen her

Ikke TV-kunde hos oss?

Du kan bestille på våre hjemmesider:

Bestille

Grunnpakken hos Canal Digital

Grunnpakken er basispakken med 40 faste kanaler. De siste 15 kanalene kan du velge selv på Min side.

Velg kanaler på Min side 

Informasjonen er hentet fra Canal Digital sine hjemmesider. Svorka og datterselskapet Sund Bredbånd leverer Canal Digital sine tjenester via coax- og/eller fiberkabel.