Enkelt å bytte til Svorka

17. august 2018
Enkelt å bytte
Enkelt å bytte: Svorka tar hånd om alt vedrørende ditt leverandørbytte.

Er du medlem av Norsk musikkråd har du mulighet til å benytte deg av Svorka sine svært fordelaktige tilbud på strøm. Har du lyst til å prøve strøm til medlemspris? Det er enkelt å bytte strømleverandør til Svorka.

Enkelt å bytte til Svorka

Det er enkelt å bytte strømleverandør til Svorka. Vi tar hånd om alt vedrørende ditt leverandørbytte, og du kan bruke tiden din på helt andre ting. Bestill ved å sende kodeord musikk til 2258, eller på svorka.no/musikk

Enklere kan det ikke gjøres!

Hvilken avtale skal jeg velge?

Svorka tilbyr to ulike avtaler til Norsk musikkråd sine medlemmer. Slik kan du velge den avtalen som passer best til deg og ditt forbruk. Les mer om Norsk musikkrådavtalene og vilkår her:

Hva er  strøm til medlemspris?

Norsk musikkråd – musikklivets nettverk – er et samarbeidsnettverk og en interesseorganisasjon for musikklivet i Norge, og en unik møteplass for alle som driver med musikk i Norge. Norsk musikkråd har inngått en avtale med Svorka om strøm til medlemspris, og tilbyr gjennom det alle medlemmer billig strøm. I tillegg gir avtalene fordeler som:

  • Økt støtte til Norsk musikkråd
  • Muligheten til å vinne gavekort

Fordelene kan du lese mer om her.

Økt støtte til Norsk musikkråd med strøm til medlemspris

Avtalen Norsk musikkråd har inngått med Svorka har innebygd en stor gulrot for organisasjonen. Dersom 5000 medlemmer benytter seg av tilbudet gir det en hel million i kassa til Norsk Musikkråd – som deretter fordeles ut til medlemsorganisasjonene!