Strøm til medlemspris? Det er enkelt å bytte til Svorka

17. august 2018
Enkelt å bytte
Enkelt å bytte: Svorka tar hånd om alt vedrørende ditt leverandørbytte.

Er du medlem av NJFF har du mulighet til å benytte deg av Svorka sine svært fordelaktige tilbud på strøm. Har du lyst til å prøve strøm til medlemspris? Det er enkelt å bytte strømleverandør til Svorka.

Enkelt å bytte til Svorka

Det er enkelt å bytte strømleverandør til Svorka. Vi tar hånd om alt vedrørende ditt leverandørbytte, og du kan bruke tiden din på helt andre ting. Bestill ved å sende kodeord NJFF til 2258, eller på svorka.no/njff

Enklere kan det ikke gjøres!

Hvilken avtale skal jeg velge?

Svorka tilbyr to ulike avtaler til NJFF sine medlemmer. Slik kan du velge den avtalen som passer best til deg og ditt forbruk. Les mer om NJFF-avtalene og vilkår her:

Hva er  strøm til medlemspris?

NJFF er landets eneste riksdekkende organisasjon for jegere og sportsfiskere, og et av de viktigste miljøene for formidling av kunnskap om jakt og fiske i Norge. NJFF har inngått en avtale med Svorka om strøm til medlemspris, og tilbyr gjennom det alle medlemmer i NJFF billig strøm. I tillegg gir avtalene en rekke andre fordeler, som for eksempel:

  • Mulighet for å vinne jakt- eller fisketur
  • Gratis jaktkort
  • Gratis fiskekort
  • Gratis sluk

Fordelene kan du lese mer om her.

Økt støtte til NJFF med strøm til medlemspris

Avtalen NJFF har inngått med Svorka har innebygd en stor gulrot for organisasjonen. For hver kilowattime medlemmene bruker vil din medlemsorganisasjon få utbetalt en kick-back, som med et gjennomsnittlig forbruk vil utgjøre kr 200,- for hvert medlem som inngår avtalen. Det innebærer at du får billig strøm, samtidig som din organisasjon får ytterligere midler til å utføre sitt viktige arbeid. Det kaller vi vinn-vinn. Dersom 5000 medlemmer benytter seg av tilbudet gir det en hel million i kassa til NJFF!