En helt fantastisk fisketur

10. september 2018
Gutta på fisketur 2018

– En helt fantastisk tur, er konklusjonen fra Charles Lorentsen (til høyre)fra Brønnøysund, som var en av årets vinnere av en fisketur i Trollheimen. Sammen med Arnstein Sveia Mellegård (til venstre)fra Lierskogen og vertskapet fra Surnadal Jeger og Fisk, Bård Andreassen ( i midten), fisket han i Tovatna i Storlidalen.

Ikke store mengder med fisk

 

 

 

 

 

 

 

 

Det ble ikke all verden med fisk, men Charles er godt fornøyd med å ha kjent den sprelle på stanga, som han sier.
– Jeg tar veldig gjerne turen igjen, kanskje på jakt neste gang, sier han. Han er en ivrig jeger, mest på rovdyr og elg, men har en drøm om å prøve seg på hjortejakt.

Verten har innfridd igjen

Begge fiskerne skryter stort av verten Bård: – En kjempevert som diska opp med god mat, og praten gikk lett og ledig mellom oss alle med en gang, sier Arnstein.
– Ja, du verden, han varta opp! Jeg måtte nesten be han holde igjen litt så jeg ikke la på meg på turen, ler Charles.
Arnstein beskriver området som eksepsjonelt fint, og er helt enig med Charles i at det ble en kjempetur, selv om fisken ikke beit på hvert kast. – Men jeg fikk fisk, så da er jeg fornøyd, smiler han.

Arnstein forteller at høsten stort sett er ei travel tid, med fiske i august og jakt i september og oktober. Han er glad i rypejakt, og så en del ryper på turen i Trollheimen. Årets rypejakt tar han på Finnmarksvidda, der han skal være i 14 dager. Og kanskje blir det rypejakt i Trollheimen ved en annen anledning? Begge fisketurdeltakerne er i alle fall sikre på at de veldig gjerne kommer tilbake, etter en flott turopplevelse med fiskestanga.

Svorkas jakt- og fisketurer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svorkas jakt- og fisketurer går til Kårvatn i Trollheimen. Området er kjent for å være et av de absolutt reneste i Europa, med fantastisk luft- og vannkvalitet og en rik fauna. Garden Kårvatn ligger innerst i Todalen i Surnadal kommune på Nordmøre. Surnadal Jeger- og Fiskerforening disponerer småviltjakta og fisket tilhørende eiendommen.
Les mer om muligheten til å vinne jakt- og fisketur her.