Elsikkerhetsdagen – gjør hverdagen litt tryggere

12. oktober 2022
elsikkerhetsdageen

Elsikkerhetsdagen er den nasjonale dagen for å ta kontroll over din egen elsikkerhet. Det lokale eltilsynet/Svorka elsikkerhet inviterer alle nettkunder til å gjennomføre en enkel digital kontroll av det elektriske anlegget sitt.

Egenkontroll

Fredag 14. oktober mottar kundene en SMS med invitasjon til egenkontrollen. Gjennomfører du denne er du med i trekningen av en elektrisk sparkesykkel. Lørdag 15. oktober kl. 10-14 treffer du våre representanter på stand hos Alti Surnadal. Vi oppfordrer kundene til å ta turen innom for en hyggelig elsikkerhetsprat.


Ditt anlegg, ditt ansvar

Elsikkerhet handler om sikkerhet knyttet til elektriske anlegg og elektrisk utstyr. En brann i hjemmet kan få tragiske følger. I ytterste konsekvens kan liv gå tapt, men tap av materielle ting kan også være en belastning. Når man ser på årsaker til branner og branntilløp er elektrisk utstyr den nest mest vanlige årsaken, og det er eier/bruker av huset som har ansvaret for at det er trygt å bruke strøm i boligen. 

– Ved å gjennomføre vår digitale egenkontroll kan du kan enkelt oppdage feil og mangler på det elektriske anlegget ditt, og bidra til å gjøre hverdagen litt tryggere.

 

Mer informasjon:
Anders A. Betten, daglig leder Svorka elsikkerhet, tlf. 908 25 320
Klikk på linken for å gjennomføre din egsikkerhetskontroll : Elsikkerhetsdagen