Champions League en del av grunnpakken fra Canal Digital

24. mars 2017
Champions League en del av grunnpakken
Gladnyhet for deg som liker fotball: Fra 01. april blir Champions League en del av grunnpakken

Fra 1. april blir Champions League en del av grunnpakken

Canal Digital byr opp til fotballfest, og fra 1. april blir Champions League en del av grunnpakken. Som om ikke det var nok: spansk og italiensk fotball blir også med på moroa.

Glad i Champions League, samt spanske La Liga, franskmennenes Ligue 1 og italienernes Serie A? Og kanskje også tilbøyelig til å se Mats Zuccarello Aasen i NHL? Og noe av verdens beste motorsport som Formel 1, MotoGP og NASCAR? Da har vi en meget god nyhet til deg.

I tide til kvartfinalene

Fra 1. april blir nemlig kanalene Viasat Sport, Viasat Fotball, Viasat Hockey og Viasat Motor en fast del av Grunnpakken fra Canal Digital.

Kanalene er dermed på plass i tide til Champions League-kvartfinalerundene som spilles 11. og 12. april, med godbiter som Real Madrid – Bayern Munchen, og Juventus – Barcelona.

– I Viasat er vi stolte over vår mangeårige satsing på Champions League – en turnering som hvert år byr på store fotballopplevelser med noen av verdens best klubblag. Det er derfor gledelig at enda flere av Canal Digital Kabels kunder vil kunne se alle kampene i Champions League, sier Jan Åge Fjørtoft, fotballekspert i Viasat, i en uttalelse.

Store høydepunkter

Canal Digital kommer tilbake med mer om hvilke kamper og sportsarrangementer du får se i april, men spesielt interesserte vet kanskje allerede at Milan-derbyet spilles i midten av måneden.

Og, 23. april, selveste El Clasico: Real Madrid-Barcelona.

Kampene kan også ses med mobil og nettbrett, via T-We-appen.

– Godt innhold er det viktigste for våre kunder, i tillegg til tilgjengelighet på flere skjermer. Både via nettbrett og mobil får du tilgang til de nye kanalene, slik at du ikke går glipp av spennende sportsbegivenheter når du er på farten, sier Birgit Bjørnsen, leder for tv og bredbånd i Telenor Norge.

Hvis du allerede har en av pakkene Viasat Sport eller Viasat Sport & Film, opphører de fra 1. april. Viasat Golf kan bestilles som enkeltkanal, og hadde du totalpakken må du legge inn ny bestilling på Viasat Film. Begge disse bestillingene må gjøres etter 1. april, før det vil du få en feilmelding siden du har pakkene frem til da. Endring i pakker må gjøres hos Canal Digital.

Artikkelen er gjengitt fra Canal Digital sin blogg:

Canal Digital Blogg

Svorka leverer Canal Digital sine tjenester via coax- og fiberkabel.