Svorka

Bredbånd/TV

Bredbånd fra Svorka

Svorka leverer bredbånd til privatkunder, bedrifter og offentlige virksomheter, i hovedsak på Nordmøre, i Sør-Trøndelag og i Østerdalen.

Lokalt fokus

Svorka har en klar målsetning om at vi skal bidra til en mest mulig optimal bredbåndsdekning lokalt. Vårt lokale fokus innebærer at vi bygger ut fiber til flest mulig i Surnadal, Rindal og Halsa, i tillegg til andre utvalgte satsingsområder. I lokale områder hvor vi ikke bygger ut fiber tilbyr vi bredbånd via andre teknologier. Vår påstand er at vi kan gi deg «best og billigst bredbånd uansett hvor i regionen du bor».

Fiber er fremtiden

Pr. i dag tilbyr Svorka bredbånd via tre ulike teknologier; radio, coax og fiber. Med stadig økende krav til kapasitet, både i hjemmet og på jobben, er fiber fremtiden også for Svorka, og utbyggingen av fiber vil derfor fortsette for fullt i årene som kommer.

Svorka

Nytt telefonnummer hos Svorka fra 16. oktober 2017

Fra og med 16. oktober 2017 får Svorka nytt telefonnummer. Husk å oppdatere kontaktlista di! Nytt telefonnummer Vårt nye telefonnummer er: 97 91 22 22 Vårt tidligere telefonnummer 07165 vil i en ...

Les mer
Svorka

Premium Wifi: Årets julegave til deg og familien

En ny jul står for døren, og spørsmålet «hva ønsker du og familien seg til jul?» er gjentakende. Hva med god trådløsdekning? Svorka leverer Premium Wifi, mesh-nettverket fra AirTies ...

Les mer