Bjørnar vant varmepumpe!

21. september 2018
Varmepumpe
Bjørnar Strand Solem sammen med montør fra Comfort, Svein Stenberg.

I forbindelse med høstens varmepumpekampanje feiret vi at vi passerte 900 solgte varmepumper. Etter et eventyrlig salg har vi nå trukket vinneren, og den heldige ble Bjørnar Strand Solem fra Surnadal.

Bjørnar er en dreven varmepumpeeier som har hatt pumpe i mange år. Den han hadde begynte å dra på årene og fungerte ikke lenger opimalt. For ham var det derfor midt i blinken at Svorka hadde tilbud nå i høst. – Jeg ble veldig glad og overrasket da Svorka ringte og fortalte at jeg var vinneren, sier Bjørnar. – Jeg pleier jo aldri å vinne noe, legger han til.

Varmepumpen ble installert av vår mangeårige samarbeidspartner Comfort Surnadal.

Høy kvalitet og lokal leverandør

I tillegg til god pris, høy effekt og at pumpen var energieffektiv, var det viktig for Bjørnar å velge en lokal leverandør når han skulle kjøpe ny varmepumpe. Det føles trygt å ha en erfaren og lokal leverandør i bakhånd, dersom noe skulle oppstå.

Bestselgeren Toshiba Daiseikai Polar

Toshiba Daiseikai Polar har vært en bestselger gjennom flere år. Det er en kraftig varmepumpe som utmerker seg med stor kapasitet ved lave utetemperaturer og tilsvarende svært lav minimumseffekt for de milde periodene. Dette er viktig for best mulig strømsparing gjennom hele fyringssesongen. I tillegg er det også et pluss at denne modellen er utstyr med elektrostatisk plasmafilter for effektiv rensing av luften, som fjerner partikler som støv og pollen.

Vi gratulerer Bjørnar med flunkende ny varmepumpe og håper han går en lun vinter i møte!

Her finner du informasjon og priser på varmepumper.