BBC-serier i T-We

15. mars 2018
BBC-serier
BBC-serier - nå tilgjengelig i T-We

Glimrende BBC-serier har nå flyttet inn i T-We

Elsker du britiske TV-serier? Da har vi gode nyheter til deg! BBC Worldwide har nemlig tilgjengeliggjort hele 14 nye serier i forskjellige sjangere, alt fra den klassiske latterbomba «The Black Adder» til kritikerroste spenningsserier som «Life on Mars» og «Unforgotten». Og alt er selvfølgelig inkludert i ditt TV-abonnement, og kan nytes både på boksen og i appen. Se dine BBC-serier når det passer deg!

Her er den fullstendige oversikten over alle serienyhetene du nå kan se på TV- og strømmetjenesten T-We.

Se i BBC-arkivet

Maigret (2016)

George Simenons bøker om den franske detektiven Jules Maigret har blitt miniserie i to deler. Og i hovedrollen som Maigret finner vi ingen ringere enn Rowan Atkinson («Mr. Bean» og «Sorte orm»).

Se Maigret her

War & Peace (2016)

Leo Tolstoys klassiske og omfattende verk (paperbackutgaven er på 1440 sider), har blitt komprimert ned til en serie på åtte episoder. Kjapt oppsummert handler den om tre personer – Pierre, Natasha og Andrei – og deres erfaringer med kjærlighet, tap og livet generelt på starten av 1800-tallet da Russland kriget mot Napoleons hær.

Se War & Peace her

Prey (2014), sesong 1

Krimserie om Manchester-detektiven Marcus Farrow og hans kamp for å bevise at han ikke drepte familien sin.

Se Prey her

Unforgotten (2015), sesong 1

Krimdrama som følger to London-detektiver som etterforsker eldre forbrytelser, såkalte «cold cases». Første sesong handler om drapet på Jimmy Sullivan, en student som forsvant sporløst i 1976 og hvis etterlevninger blir først funnet i forbindelse med rivingen av et London-hus flere tiår senere.

Se Unforgotten her

Scott & Bailey (2016), sesong 5

To kvinnelige etterforskere – som er vidt forskjellige fra hverandre – tyr til spesielle metoder med vekslende hell for å løse kriminalsaker og for å holde orden på privatlivene deres. Serien har blitt nominert til den gjeve BAFTA-prisen.

Se Scott & Bailey her

Silent Witness (2016-2017), sesong 19 og 20

BBC har hatt «Silent Witness» på sendeplakaten siden 1996, og publikum blir aldri mette på krimserien som følger rettsmedisinere i Nottingham og deres jakt på forbrytere.

Se Silent Witness her

An Inspector Calls (2015)

Den mystiske politiinspektøren Goole avbryter en velstående families middagsselskap for å fortelle dem at en ung kvinne har tatt sitt eget liv. Litt etter litt får man vite hvorfor kvinnes dødsfall er relevant i forhold til middagsselskapets gjester.

Se An Inspector Calls her

The Durrells (2016), sesong 1

Komidrama om Louisa Durrell og hennes fire barn, som i 1935 plutselig må flytte fra England til ferieparadiset Korfu på grunn av økonomiske problemer. Nye utfordringene står imidlertid i kø når familien ankommer den greske øya.

Se The Durrells her

Last Tango in Halifax (2012), sesong 1

Dramaserie om Celia og Alan, som begge er i 70-årene og har mistet sine ektefeller. Når deres respektive barnebarn skriver en Facebook-status om dem, gjenoppdager de en lidenskapelig romanse som startet over 60 år tidligere.

Se Last Tango in Halifax her

Absolutely Fabulous (2003), sesong 5

Den hysterisk festlige «Absolutely Fabulous» handler om de to middelaldrende og overfladiske damene Edina og Patsy, som elsker mote og alkohol. Femte sesong av den prisbelønnede komiserien er nå tilgjengelig i T-We.

Se Absolutely Fabulous her

The Black Adder (1983), sesong 1

En gammel klassiker til glede for nye seere. «The Black Adder» (eller «Sorte Orm» som den het i Norge) fikk alle med humoristisk sans på 80-tallet til å gapskratte. Rowan Atkinson ble for alvor superstjerne etter denne serien, og første sesong finner sted på slutten av den britiske middelalderen.

Se The Black Adder her

The Coroner (2015-2016), sesong 1 og 2

Dramaserie om Jane Kennedy (spilt av Claire Goose) som etterforsker voldelige og uforklarlige dødsfall ved å studere likene til ofrene.

Se The Coroner her

Friday Night Dinner (2011), sesong 1

Tamsin Greig – kjent fra seriene «Black Books» og «Episodes» – spiller hovedrollen i komiserien «Friday Night Dinner», som fokuserer på en jødisk familie og deres tradisjonelle søndagsmiddager.

Se Friday Night Dinner her

Life on Mars (2006), sesong 1

Manchester-politimannen Sam Tyler blir påkjørt av en bil i 2006, og våkner opp på et sykeshus – i 1973! Etter BBC kringkastet serien i 2006, har flere land (blant annet USA og Spania) laget sine egne versjoner av denne spennende og fascinerende historien.

Se Life on Mars her

Ikke TV-kunde hos Svorka?

Du kan bestille på våre hjemmesider:

Bestille

Grunnpakken hos Canal Digital

Grunnpakken er basispakken med 40 faste kanaler. De siste 15 kanalene kan du velge selv på Min side.

Velg kanaler på Min side 

Nyt dine utvalgte BBC-serier!

Informasjonen er hentet fra Canal Digital sine hjemmesider. Svorka leverer Canal Digital sine tjenester via coax- og fiberkabel.