Årets julegave fra Svorka

22. desember 2020
julesvorkaFB

Årets julegave

Svorka har i flere år gitt årets julegave til et allmennyttig formål i stedet for julegaver til leverandører og samarbeidspartnere. I 2020 har vi valgt å gi vår gave på kr 10.000.- til Tor Arne Moens initiativ til innsamling av penger til hjertekomprimeringsmaskiner til ambulansetjenesten i Surnadal og Rindal.

Årets julegave fra Svorka
Håkon Solvik, Tor Arne Moen, Halvard Fjeldvær og Sara Akerfeldt. Foto: Geir Forbregd, Driva avis.

Svorka jobber for å ha gode tjenester i våre regioner. En hjertekomprimeringsmaskin er en effektiv måte å sikre kontinuitet i kompresjon som opprettholder blodsirkulasjon frem til pasientens egen hjertefunksjon er gjenopprettet, eller til pasienten er trygt transportert til sykehus. Dette vil opprettholde en større trygghet i våre bo- og næringsområder, og er et viktig tilskudd for Surnadal og Rindal.

– Vi er takknemlige over å få årets julegave fra Svorka, sier Tor Arne Moen. -En slik gave vil gjøre ambulansetjenesten i bedre stand til å ivareta pasienter med dette behovet.

Svorka er stolte over å gi et bidrag som støtter et viktig almennyttig formål til innbyggere og tilreisende i Surnadal og Rindal. Vi håper innsamlingen vil gi resultater, og sender oppfordringen videre til bedrifter og andre om å støtte tiltaket. Samtidig håper vi at det vil bli lite behov for maskinen når den blir realisert. 

Riktig god jul.

Her kan du også bidra til realiseringen av hjertekomprimeringsmaskiner:
https://www.spleis.no/project/157981