Bli kunde hos Svorka – få 1 måned gratis strøm

7. september 2016
njff-logo-2d-cmyk-eps_edited-1

Våre medlemsavtaler er viktige for oss – og vi tilbyr nå alle nye kunder fra NJFF GRATIS strøm første måneden. Etter at gratisperioden er over fortsetter du som kunde på medlemsavtalen Topp 3 garanti, som sikrer deg lav strømpris over tid.

Gratisstrøm

Gratis strøm

I en måned fra Svorka overtar din strømleveranse kommer din strømfaktura til å være kr 0,-. Etter gratismåneden fortsetter du med medlemsavtalen Topp 3 garanti.

Alltid på Topp 3!

NJFF sin medlemsavtale med Topp 3 garanti sikrer at du som kunde vil ha en av de tre rimeligste prisene målt mot en representativ liste over landets strømleverandører. Prisgarantien gjelder fra nyttår til nyttår, og vil dermed gi deg god pris over tid.

Produkt

Produktet er et standard variabel-produkt hvor prisen følger markedsprisen trinnvis. Standard variabel er fortsatt ett av Norges vanligste strømprodukt og innebærer normalt få årlige prisendringer. Prisen går vanligvis opp når det er kaldt og tørt, og ned når det er vått og varmt.

Vilkår for gratis strøm

Tilbudet gjelder kun nye husholdningskunder. Rabatten kan ikke utbetales i kontanter, men trekkes fra strømforbruket på første faktura etter oppstart hos Svorka. Rabatten bortfaller dersom du bytter til en annen strømleverandør før gratisperioden er levert. Forutsetter 3 mnd. binding etter at gratisperioden er over. Gjelder alle bestillinger fra 01. september-16 til 14. oktober-16. Nettleie fra din lokale netteier kommer i tillegg.

Enkelt å bytte

Svorka tar hånd om alt vedrørende ditt leverandørbytte. Bestill ved å sende kodeord NJFF til 2258.

Les mer om produktet og vilkår her.

Avtalen NJFF har inngått med Svorka har innebygd en stor gulrot for organisasjonen. For hver kilowattime medlemmene bruker vil din medlemsorganisasjon få utbetalt en kick-back, som med et gjennomsnittlig forbruk vil utgjøre kr 200,- for hvert medlem som inngår avtalen. Det innebærer at du får billig strøm, samtidig som din organisasjon får ytterligere midler til å utføre sitt viktige arbeid. Det kaller vi vinn-vinn.